Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo 16 iulie 2020. Temperaturi mari și precipitații în anumite zone, anunță meteorologii ANM

Prognoza meteo 16 iulie 2020. Temperaturi mari și precipitații în anumite zone, anunță meteorologii ANM

ploaie

Prognoza meteo 16 iulie 2020. Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au anunțat cum va fi vremea joi. Temperaturile se mențin la un nivel ridicat, așa cum ar trebui să fie în luna lui Cuptor. Pe alocuri va fi prezent și un disconfort termic accentuat, din cauza arșitei. Anumite zone vor fi lovite de ploi, anunță meteorologii.

Cum va fi vremea în București,16 iulie 2020

Bucureștenii vor avea parte de o vreme frumoasă, însorită, cu nicio șansă de precipitații. Temperatura maximă care va fi înregistrată în timpul zilei va atinge valoarea de 27 de grade Celsius, iar în timpul nopții temperatura înregistrată va fi de 14 grade Celsius. Temperatura resimțită va fi, de fapt, de 30 de grade, iar vântul va sufla cu rafale de 11km/h.

Cum va fi vremea în Constanța,16 iulie 2020

La malul mării, vremea va fi însorită, dar vor avea parte de niște nori, ce vor acoperi cerul pe parcursul zilei. Temperatura maximă ce va fi atinsă joi va fi de 24 de grade Celsius, în timp ce minima nopții va fi de 17 grade Celsius. Vești bune, așadar, pentru cei ce se află la mare!

Cum va fi vremea în Brașov,16 iulie 2020

În Brașov, vremea va fi una caracterizată de ploi. Atât pe parcursul zilei, cât și noaptea, se vor înregistra averse, însoțite de descărcări electrice. Valorile din termometre vor atinge valoarea de 22 de grade în timpul zilei, în timp ce noaptea temperatura va fi de 12 grade Celsius.

Cum va fi vremea în Iași, 16 iulie 2020

În Iași, vremea va fi caracterizată de nori mulți, ce vor acoperi cerul pe tot parcursul zilei. Temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius.

Noaptea, temperatura va atinge valoarea de 15 grade Celsius.

Cum va fi vremea în Cluj, 16 iulie 2020

Temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius, iar minima înregistrată pe timpul nopții se va situa în prejma valorii de 14 grade Celsius.

Va ploua pe timpul zilei, iar spre seară precipitațiile încetează.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: