Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo 22 ianuarie 2021. Temperaturi de primăvară în toată țara

Prognoza meteo 22 ianuarie 2021. Temperaturi de primăvară în toată țara

Prognoza meteo 22 ianuarie 2021

Prognoza meteo 22 ianuarie 2021. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în ziua de vineri. Iată de ce temperaturi vom avea parte și în ce zone vor apărea precipitații.

Prognoza meteo 22 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în țara noastră

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie transmit în fiecare zi cum va fi vremea în țara noastră. Pentru ziua de vineri, aceștia au anunțat temperaturi mari, iar vremea se încălzește semnificativ. Vineri vom avea parte de niște temperaturi demne de început de primăvară, iar gerul dispare cu totul. Chiar și noaptea temperaturile se menține destul de mari pentru această perioadă a anului.

Prognoza meteo 22 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în București

În Capitală, meteorologii au transmis că starea vremii va fi una plăcută, mult mai caldă decât ar fi normal în această perioadă, de jumătate de ianuarie. Vor fi nori și soare, după cum anunță meteorologii, care au transmis și că maxima zilei va fi de 9 grade Celsius. Și noaptea vor fi temperaturi pozitive, căci minima transmisă este de un grad Celsius.

Prognoza meteo 22 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în Constanța

Va fi vreme cu nori și soare în Constanța, după cum arată meteologii ANM. Maxima zilei de vineri va fi de 12 grade Celsius, iar minima va fi și ea una demnă de început de primăvară. Noaptea, se vor înregistra 5 grade Celsius. Sunt 20 % șanse să plouă.

Prognoza meteo 22 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în Brașov

Va fi o vreme cu nori și soare, după cum arată prognoza ANM. Maxima zilei de vineri în Brașov va fi de zeece grade Celsius, iar minima va fi de 2 grade Celsius.

Prognoza meteo 22 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în Iași

Destul de cald va fi și în Iași, unde termometrele vor arăta 7 grade Celsius pe timpul zilei și 0 grade Celsius noaptea, când va fi parțial noros. Vântul va sufla cu 15 km/h.

Prognoza meteo 22 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în Cluj-Napoca

Sunt șanse să plouă în Cluj, unde maxima înregistrată va fi de 7 grade Celsius. Minima va fi de 2 grade Celsius și cresc și șansele de ploaie. Vântul va sufla cu 15 km/h.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: