Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo 26 ianuarie 2020. Unde se răcește vremea

Prognoza meteo 26 ianuarie 2020. Unde se răcește vremea

Prognoza meteo 26 ianuarie 2020. Vreme călduroasă, doar pe alocuri rece.

În data de 26 ianuarie 2020, vremea rămâne în continuare caldă. Ziua de duminică va fi extrem de plăcută, favorabilă celor care plănuiau să petreacă timp în natură. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 14 grade, cu cele mai mari în sud-vest.

Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară, mai ales în zona de vest. Acolo se vor înregistra și precipitații locale, predominant sub forma de ploaie. Izolat se va instala și poleiul. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Izolat va fi ceață.

Vremea în Capitală

În București se va înregistra vreme frumoasă în acest final de weekend. Deși vântul va sufla activ, vremea se va menține plăcută, cu un cer senin în cea mai mare parte a zilei. Maxima ajunge la 11 grade Celsius. Această temperatură e mai degrabp specifică pentru luna martie, după spusele meteorologii.

Și duminică temperaturile vor fi mai ridicate, cu o atmosferă destul de plăcută. Norii își vor face apariția foarte rar în timpul zilei, însă se înmulțesc abia noaptea, în a doua parte, când s-ar putea semnala și local, câțiva stropi de ploaie, transmit meteorologii ANM.

În Dobrogea vremea va fi plăcut, cu cer senin. Însă va bate destul de puternic vântul și e posibil să cadă și precipitații sub formă de ploaie. Temperaturile vor fi comparabile cu cele înregistrate în finalul de săptămână.

În nordul Moldovei şi în Bucovina se anunţă o zi foarte frumoasă cu soare, câţiva nori de vreme bună şi temperaturi de primăvară.

În sudul Moldovei și nordul Munteniei, temperaturile mai scad. Scăderea vine alături de vânt domol.

Transvania, mai friguroasă

Dimineaţa de duminică aduce ceaţă în Transilvania, iar vremea va fi capricioasă în ţinuturile vestice. Atmosferă generală va fi însorită, vântul va sufla slab iar termometrele vor indica valori de până la 9 grade în sudul Banatului.

Vântul va avea răbufniri la munte, la altitudini mari iar maximele ajung până la 7 grade în vestul proviniciei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: