Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo 27 februarie 2020. Temperaturile vor scădea în perioada următoare

Prognoza meteo 27 februarie 2020. Temperaturile vor scădea în perioada următoare

Prognoza meteo 27 februarie 2020. Temperaturile vor scădea în perioada următoare

Prognoza meteo 27 februarie 2020. Temperaturile vor scădea în perioada următoare. Meteorologii au emis prognoza meteo pentru ziua de joi. Vremea se va răci considerabil, mai ales în București.

Prognoza meteo 27 februarie 2020. Temperaturile vor scădea în perioada următoare

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, vremea se va răci în București joi, iar temperaturile maxime vor coborî spre 10-12 grade Celsius.

„Joi, 27 februarie, vremea se va răci semnificativ, astfel că temperatura maximă va fi de 10 – 12 grade. Cerul va avea înnorări, mai accentuate din a doua parte a zilei când trecător va ploua. Vântul va avea temporar intensificări cu viteze, în general, între 45 şi 55 km/h”.

De asemenea, în noaptea zilei de miercuri spre joi, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 18-20 grade, iar cea minimă de 5-7 grade Celsius.

Cod galben în 29 de județe

ANM a emis cod galben de vânt puternic în 29 de județe din țară. Rafalele vor atinge viteze de 70-100 km/h. Prima alertă cod galben intră în vigoare miercuri la ora 14.00 și expiră joi la ora 21.00.

Din noaptea de miercuri spre joi vor începe ninsorile, în general moderate cantitativ și local va fi viscol.

Cea de-a doua atenționare intră în vigoare miercuri la ora 14:00 și expiră la ora 20:00. Această vizează județele Caraș-Severin, Timiș, Arad, Bihor, Hunedoara și Alba, unde vor fi intensificări ale vântului și manifestări de instabilitate atmosferică.

Cel de-al treilea cod va intra în vigoare joi la ora 11:00 și va expira la ora 20:00. Această atenționare va fi valabilă pentru județele Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman. În intervalul menționat, vântul va avea intensificări, iar la rafală se vor atinge viteze, în general, de 60-70 km/h.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: