Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo 27 ianuarie 2020. Vremea în toată țara

Prognoza meteo 27 ianuarie 2020. Vremea în toată țara

GALERIE FOTO (2)

Prognoza meteo 27 ianuarie 2020. Cum va fi vremea luni, în România. Ce spune prognoza meteo realizată de ANM.

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au anunțat prognoza meteo pentru prima zi a săptămânii. Vremea se va menține în plăcută și ușor călduroasă luni, 27 ianuarie 2020, pentru acest interval din an în ciuda faptului că maximele vor mai scădea cu 1-2 grade Celsius. Temperaturile vor fi mai degrabă de primăvară.

Prognoza meteo pentru ziua de luni, 27 ianuarie 2020, pentru marile orașe din țara noastră

Cerul noros și vremea închisă se vor instala în mai multe regiuni din România, dar acest lucru nu va împiedica soarele să apară. Temporar se vor semnala ploi slabe, iar vântul va sufla slab spre moderat în majoritatea zonelor din țara noastră.

Prognoza meteo 27 ianuarie 2020 – ANM anunță că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 11 grade

Temperaturile minime vor fi cuprinse între -3 şi 6 grade. Izolat, apare și ceaţă, iar presiunea atmosferică va continua să scadă.

Prognoza meteo București

Meteorologii anunță că vremea se va răci puțin la începutul acestei săptămâni. După ce duminică, 26 ianuarie, s-au înregistrat în Capitală 12 grade Celsius, se pare că luni, 27 ianuarie, maxima va mai scădea puțin. Temepratura se va situa în jurul valorii de 7 grade Celsius. După ora 12, temperatura se va încadra între 10 și 11 grade Celsius.

Prognoza meteo 27 ianuarie 2020 Brașov

Cer predominant noros, vânt slab și șanse de precipitații destul de ridicate. Pentru Brașov, ANM anunță că ploile vor cădea în prima parte a zilei, cât și spre seară, dar vor fi slab cantitativ. Maxima care se va înregistra pe parcursul zilei de luni, 27 ianuarie, se va situa în jurul valorii de 6 grade Celsius. Pe timpul nopții maxima va fi de doar 1 grad Celsius.

Prognoza meteo Constanța

În Constanța sunt așteptate precipitații încă de la primele ore ale dimineții. Cerul va fi predominant noros, dar soarele va reuși să-și facă simțită prezența. Maxima care se va înregistra pe litoralul românesc va fi de 10 grade Celsius ziua și 4 grade Celsius noaptea. Și pe parcursul nopții va ploua slab cantitativ.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini