Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo 7-8 martie 2020. Cum e vremea de ziua femeii

Prognoza meteo 7-8 martie 2020. Cum e vremea de ziua femeii

Prognoza meteo 7-8 martie 2020. Cum e vremea de ziua femeii

Prognoza meteo 7-8 martie 2020. În acest weekend, vremea nu este deloc prietenoasă. Meteorologii au anunțat temperaturi scăzute, ploi și ninsori. Care sunt cele mai afectate zone.

Prognoza meteo 7-8 martie 2020. Una caldă, una rece

Sâmbătă, vremea va rămâne destul de călduroasă și de plăcută. Doar la munte s-ar putea înregistra lapoviță și ninsori. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi peste media acestei perioade, în special în zonele sudice și estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade, iar minimele între 0 și 10 grade.

Va ploua în vestul, nordul și centrul țării, iar noaptea și în sud și est. La munte se vor înregistra li precipitații sub formă de lapoviță și nonsoare.

Prognoza meteo 7-8 martie 2020. Cum e vremea de ziua femeii

Duminică, vremea se schimbă simțitor. Meteorologii anunță temperaturi încadrate în valorile termice normale ale acestei perioade. În zonele sud-estice, temperaturile rămân ceva mai ridicate. Totuși, în sudul, estul și centrul țării se vor înregistra precipitații sub formă de ploaie.

Noaptea se pot nota trecător și lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura meximă se va situa în jur de 4 și 14 grade, iar minimele între – 3 grade Celsius, în estul Transilvaniei și 7 grade pe litoral. La munte va ninge.

De luni încolo, noi surprize de la meteo

Vremea va fi oscilantă, dar temperaturile maxime vor fi în general ridicate. Se vor înregistra precipitații moderate.

În Banat, vremea se va încălzi ușor, cu maxime între 11 și 13 grade. Și noaptea vor exista temperaturi pozitive, de 2-4 grade Celsius. Precipitațiile se vor semnala aproape zilnic.

În Crișana, încă de duminică, vremea se încălzește simțitor. Se vor înregistra maxime termice între 10 și 13 grade celsius. Ploile se vor semnala aproape zilnic.

Conform prognozei ANM, și în Transilvania se vor înregistra maxime între 9 și 12 grade Celsius, iar noaptea 3-4 grade. Ploile se vor rări săptămâna următoare.

În Maramureş, de duminică, 8 martie, vremea se va încălzi uşor şi treptat, iar media maximelor se va situa între 9 şi 12 grade. Regimul termic nocturn se va menţine ridicat. Precipitaţiile, predominant ploi, se vor semnala aproape zilnic.

În Moldova, temperatura se menţine la medii de 9 – 12 grade. Regimul termic nocturn se va caracteriza prin valori peste mediile multianuale specifice perioadei în mare parte din săptămâna viitoare. Regimul pluviometric va fi în general deficitar.

În Dobrogea, valorile termice vor fi, ziua, încadrate la 10 – 12 grade. Regimul termic va oscila între 5 – 7 grade.

În Muntenia, vorbim despre medii cuprinse între 11 – 13 grade. Probabilitatea pentru precipitaţii, predominant ploi în general slabe.

În Oltenia, vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal în luna martie, la medii de 12 – 13 grade. Regimul termic nocturn se va caracteriza prin valori peste mediile multianuale specifice perioadei în mare parte din interval.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: