Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo 7 februarie 2020. ANM anunță ger în toată țara

Prognoza meteo 7 februarie 2020. ANM anunță ger în toată țara

Prognoza meteo 7 februarie 2020. ANM anunță ger în toată țara

Prognoza meteo 7 februarie 2020. ANM anunță ger în toată țara. Meteorologii anunță că vremea va fi în continuare rece, iar temperaturile vor scădea în această noapte în aproape toată țara.

Prognoza meteo 7 februarie 2020. ANM anunță ger în toată țara

După acest val de ninsori, meteorologii anunță că va veni gerul în toată țara. Administrația Națională de Meteorologie transmite că temperaturile vor scădea considerabil în România. În intervalul de valabilitate 6 februarie 18.00 -7 februarie 23.00, se va instala codul galbend e vânt în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură. Acesta va avea intensificări temporare de peste 70 km/h. De asemenea, ninsorile vor fi viscolite, zăpada va fi spulberată , iar vizbilitatea se va reduce semnificativ.

Județele afectate de codul galben sunt Covasna, Buzău, Prahova , Braşov. Dâmboviţa, Argeş, Sibiu, Vâlcea. Gorj, Alba, Hunedoara, Caraş-Severin.

Vineri 7 februarie 2020 vremea se va răci

Vineri, cerul va avea înnorări pe tot parcursul zilei, iar după-amiază și seara va ninge și se va depune un strat de zăpadă de 2-5 cm. Vântul va sufla cu putere.

Temperaturile maxime vor fi în jur de 4 grade Celsius, iar cele minime vor fi de până la -9 grade Celsius.

Situația traficului în țară. Furtuni de zăpadă și copaci rupți în București

Potrivit Companiei Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere , circulația Rutieră a fost închisă pe Autostrada București-Constanța din cauza ninsorii. Alte 30 de sectoare de drum național sunt închise sau restricționate circulației rutiere. Noaptea de joi a fost una cu manifestpri severe ale vremii, unde rafalele de vânt au depășit 110 km/h. La munte, vântul a depășit chiar 170 km/h. Pompierii au fost solicitați să intervină pentru a îndepărta 20 de copaci căzuți pe autoturisme în Capitală. 6 panouri publicitare au căzut și 3 copaci au căzut pe carosabil, inclusiv un semafor.

După ce zăpada a pus stăpânire pe România când nimeni nu se aștepta, situația de drumuri naționale și autostrăzi din țară este următoarea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: