Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 12 ianuarie 2021. Cum va fi vremea

Prognoza meteo ANM 12 ianuarie 2021. Cum va fi vremea

Prognoza meteo ANM 12 ianuarie 2021

Prognoza meteo ANM 12 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în țara noastră, conform meteorologilor Administrației Naționale de Meteorologie.

Prognoza meteo ANM 12 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în țară

Va fi o zi friguroasă, în care este posibil să ningă în mai multe regiuni. Vor fi temperaturi mici, demne de o lună de iarnă. Maxima care se va înregistra va fi de 5 grade Celsius. Iată cum va fi vremea în București, Constanța, Iași, Brașov și Cluj-Napoca.

Prognoza meteo ANM 12 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în București

Temperatura maximă din București de marți va fi de – 1 grad, în timp ce minima va fi de – 4 grade Celsius. Va ninge în Capitală, conform anunțului făcut de Anm în prognoza meteo. Sunt 76 % șanse de ninsoare. Vântul va sufla cu 20 km/h.

Prognoza meteo ANM 12 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în Constanța

Va fi o maximă de 5 grade Celsius în Constanța, iar meteorologii au transmis că va ploua toată ziua. Vântul va sufla cu rafale de până la 30 de km/h,  iar șansele de precipitații sunt de 66 %.

Prognoza meteo ANM 12 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în Brașov

Vremea din Brașov va fi caracterizată de o ninsoare sporadică. Probabilitatea de precipitații este de 75 %, iar acestea se vor prezenta sub formă de ninsoare. Temperatura maximă va fi de 2 grade Celsius, în timp ce minima va fi de – 3 grade.

Prognoza meteo ANM 12 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în Iași

Va ninge și în Iași, după cum arată prognoza meteo ANM.  Sunt 57 % șanse de precipitații, iar vântul va sufla cu 20 km/h. Maxima va fi de 1 grad, iar minima de – 3 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 12 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în Cluj-Napoca

Vor fi fulguieli și în Cluj, unde va fi o maximă de 2 grade Celsius. Minima va fi de – 3 grade Celsius, iar șansele de precipitații de 56 %.

Când va ninge în România. Ce spun specialiștii

Până acum, iarna aceasta a fost una blândă, cu temperaturi mai mari decât ar fi normal în această perioadă. A nins doar la munte sau izolat, iar stratul de zăpadă nu s-a prins nici în unele zone montane. Sunt șanse mici să ningă și în restul lunii, după cum arată meteoroloii ANM.

„Pe parcursul săptămânii viitoare discutăm de ninsori la altitudini de peste 1.700 de metri și în restul țării de ploaie. La începutul săptămânii viitoare, în partea sudică a țării vor fi cantități semnificative de precipitații, iar la peste 1.700 de metri, unde vor fi ninsori, discutăm și de rafale ce vor putea depăși 80 – 90 km pe oră.

Fiecare săptămână începând din 4 ianuarie până la 1 februarie, cea de-a doua lună din această iarnă, păstrează la acest moment semnalul unor valori de temperaturi ridicate în toate regiunile.

Dacă astăzi, în bună parte din țară valorile de temperatură vor fi mai mari de 10 grade, este posibil ca marți-miercuri, să discutăm de valori mai mari de 14 grade în partea de sud-est a țării.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: