Redactia.ro
Home » Homepage » Prognoza meteo ANM 13 aprilie 2021. Ploi anunțate în mai multe regiuni

Prognoza meteo ANM 13 aprilie 2021. Ploi anunțate în mai multe regiuni

Vremea se schimbă radical în toată țara! Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Prognoza meteo ANM 13 aprilie 2021. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în ziua aceasta. Iată de ce temperaturi vom avea parte, în marile orașe.

Prognoza meteo ANM 13 aprilie 2021. Cum va fi vremea

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie transmit în fiecare zi cum va fi vremea. Ziua de marți va fi una deosebit de călduroasă. În unele zone,  maximele zilei vor ajunge chiar la peste 20 °C temperatura chiar mai mari decât ar fi normal în această perioadă a anului. În unele zone este posibil să plouă și să fie înnorat, dar vremea va fi în general frumoasă.

Prognoza meteo ANM 13 aprilie 2021. Cum va fi vremea în București

În București va fi predominant însorit în țara noastră și maxima zilei va fi de 22 °C. Minima înregistrată în București va fi de 8 °C și spre seară este posibil să plouă, șansele anunțate de meteorologi în prognoza meteo fiind de 100 % . Va fi foarte înnorat și va plouat pe tot parcursul nopții.

Prognoza meteo ANM 13 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Constanța

În Constanța, în ziua de marți, temperaturile vor fi mai răcoroase decât în ziua precedentă. Totuși, se mențin la un nivel ridicat și maxima înregistrată va fi de 13 °C, în timp ce minima zilei va fi de 8 °C . Va fi predominant noros și vântul va sufla puternic. Rafalele vor ajunge până la 32 km/h și spre seară cresc șansele de precipitații la 67 % și este posibil să plouă și să burnițeze.

Prognoza meteo ANM 13 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Iași

În Iași va fi predominant însorit și maxima zilei va fi de 20 °C. Temperatura înregistrată în termometre va fi de 6 °C și vântul va sufla cu rafale de până la 20 km/h. Minima zile va fi de 6 °C și vântul va sufla cu 17 km/h.

Prognoza meteo ANM 13 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Brașov

În Brașov va fi înnorat și maxima zilei va fi de 17 °C. Minima înregistrată este de de 6 °C și vântul va sufla cu rafale de până la 13 km/h. Șansele de precipitații sunt de 74 % și va fi înnorat.

Prognoza meteo ANM 13 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Cluj

În Cluj va ploua în ziua de marți maxima zilei va fi de 19 °C. Minima înregistrată în această zi va fi de 8 °C și șansele anunțate de precipitații sunt de 40 %. Spre seară, șansele de precipitații cresc la 86 %.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: