Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 9 aprilie 2021. Cum va fi vremea în marile orașe

Prognoza meteo ANM 9 aprilie 2021. Cum va fi vremea în marile orașe

Prognoza meteo ANM 9 aprilie 2021.

Prognoza meteo ANM 9 aprilie 2021. Cum va fi vremea în țara noastră în ziua de vineri. Iată de ce temperaturi vom avea parte!

Prognoza meteo ANM 9 aprilie 2021. Cum va fi vremea în România

Meteorologii anunță în fiecare zi cum va fi vremea în țara noastră. Pentru ziua de vineri, 9 aprilie 2021, specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au transmis că vom avea parte de o vreme cu mult soare, în cea mai mare parte a țării. Temperatura maximă care va fi înregistrată în această zi în țara noastră fiind de 12 °C. Totuși, în anumite zone se vor înregistra ploi sau chiar fulguieli și temperaturile vor fi mai scăzute, iar cele din timpul nopții vor fi chiar cu minus.

Prognoza meteo ANM 9 aprilie 2021. Cum va fi vremea în București

În București, ziua de vineri este caracterizată drept una cu mult soare, în care e temperatura maximă înregistrată va fi de 12 °C. Minima înregistrată în București va fi de 0 °C și nu există șanse de ploaie. Vântul va sufla cu 13 km/h pe timp și cu 11 km/h noaptea.

Prognoza meteo ANM 9 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi parțial însorită, iar șansele de ploaie sunt aproape de zero. Maxima întâlnită în acest oraș în ziua de vineri este de 11 °C și minima se va situa în preajmă valorii de 3 °C. Vântul va sufla cu rafale de până la 20 km/h.

Prognoza meteo ANM 9 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Brașov

În Brașov se va înregistra cea mai mică temperatură din țară și aceasta este de – 4 °C, pe timpul nopții. Pe timpul zilei se vor înregistra 8 °C și Este posibil să aibă loc o fulguială. Vântul se va intensifica spre seară și va sufla cu rafale de până la 13 km/h, după cum arată prognoza ANM.

Prognoza meteo ANM 9 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Iași

În Iași va fi predominant însorit, însă sunt și câteva șanse de precipitații, acestea fiind anunțate într-un procent de 25 % . Maxima zilei în ziua de vineri va fi de 11 °C și minima înregistrat în termometre va fi de 0 °C . Vântul va sufla cu circa 17 km/h.

Prognoza meteo ANM 9 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Cluj

În Cluj va fi predominant însorit, șansele de ploaie fiind doar 1 %. Maxima înregistrat în ziua de vineri va fi de 11 °C și minima stabilită de meteorologie va fi de – 2 °C.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: