Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 13 octombrie 2020. Unde se va înregistra temperatura de 4 grade Celsius

Prognoza meteo ANM 13 octombrie 2020. Unde se va înregistra temperatura de 4 grade Celsius

prognoza meteo

Prognoza meteo ANM 13 octombrie 2020. Meteorologii ANM au transmis cum va fi vremea în țara noastră. Astfel, potrivit informațiilor oferite, va ploua în mare parte din țară și vor exista furtuni cu descărcări electrice.

Prognoza meteo ANM 13 octombrie 2020 în țară

Mteorologii ANM au transmis că va fi o vremea ploioasă în mare parte din țară, iar temperatura naximă la nivelul întregii țări nu va depăși 22 de grade Celsius. Iată cum va fi vremea în mai multe orașe din țară, marți, conform Administrației Naționale de Meteorologie.

Prognoza meteo ANM 13 octombrie 2020 în București

În Capitală or fi câteva averse de ploaie și furtuni puternice. Temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius, în timp ce minima va fi de doar șapte grade. Vântul va bate cu rafale de până la 32 de km/h. Șansele de precipitații sunt de 66%.

Prognoza meteo ANM 13 octombrie 2020 în Constanța

Va ploua și în Constanța, potrivit meteorologilor, care au anunțat prognoza meteo. Astfel, temperatura maximă care se va înregistra în Constanța va fi de 24 de grade Celsius. Vântul va sufla cu 39de km/h, iar șansele de precipitații sunt de 65%. Minima va fi de 11 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 13 octombrie 2020 în Iași

Vor avea loc câteva averse puternice și în Iași. Vântul va sufla cu rafale de până la 33 km/h, iar termperaturile vor fi cuprinse între 9 și 24 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 13 octombrie 2020 în Brașov

În Brașov va fi cel mai frig din toată țara, după cum arată prognoza meteo. Astfel, temperatura maximă a zilei nu va depăși 17 grade Celsius, iar cea a nopții va fi de 4 grade Celsius, aproape de îngheț, așadar.

Prognoza meteo ANM 13 octombrie 2020 în Cluj-Napoca

Va ploua și în Cluj-Napoca, iar temperaturile vor fi în preajma valorilor de 5-18 grade Celsius. Sunt 25% șanse de ploaie, iar vântul va sufla cu 13 km/h.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: