Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM pentru weekend. Care va fi temperatura maximă din țară

Prognoza meteo ANM pentru weekend. Care va fi temperatura maximă din țară

Vremea ANM

Prognoza meteo ANM pentru weekend. Specialiștii ANM au transmis cum va fi vremea în acest weekend, pe 10 și 11 octombrie. Temperaturile vor fi un pic mai mari decât în restul zilelor, chiar dacă în unele zone se vor întâlni furtuni, descărcări electrice și averse.

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au transmis cum va fi vremea la nivelul țării noastre. Din prognoza făcută de aceștia, reiese că temperatura maximă care va fi înregistrată în cele două zile de weekend este de 22 de grade Celsius. Iată cum va fi vremea în mai multe orașe din țară, în acest weekend.

Prognoza meteo ANM pentru weekend în București

Va fi destul de frumos în acest weekend în București, după cum au transmis meteorologii. Sâmbătă, maxima va fi de 20 de grade, iar minima de 11 grade Celsius. Vor fi 25% șanse de ploaie. Duminică, în schimb, va fi mult soare, iar temperaturile vor fi cuprinse între 11 și 21 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru weekend în Constanța

Va ploua în Constanța sâmbătă, după cum arată prognoza meteo ANM. Sunt 56% șanse de precipitații, iar temperaturile se vor încadra între 15 și 20 de grade Celsius. În a doua zi de weekend, vremea va fi parțial însorită, iar maxima va fi de 22 de grade.

Prognoza meteo ANM pentru weekend în Iași

Sunt 55% șanse de ploaie în Iași pe 10 octombrie. Vor fi câteva ploi scurte, iar termometrele vor arăta între 12 și 20 de grade Celsius. Duminică, temperaturile se vor situa în prejama valorii de 12-21 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru weekend în Brașov

În Brașov nu va ploua în niciuna din zilele de weekend, iar sâmbătă temperaturile se vor situa între 10 și 17 grade Celsius. Duminică, minima nopții va fi de doar 7 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru weekend în Cluj-Napoca

Vremea va fi cu nori și soare în Cluj-Napoca, atât sâmbătă, cât și duminică. În prima zi de weekend, maxima va fi de 19 grade Celsius. Minima de sâmbătă va fi de zece grade Celsius, iar cea de duminică de 9 grade.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: