Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 16 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – scăpăm de ploi și vânt

Prognoza meteo ANM 16 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – scăpăm de ploi și vânt

Prognoza meteo ANM 16 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – scăpăm de ploi și vânt

Vremea se încălzește considerabil în mai toate regiunile țării odată cu ziua de 16 aprilie. Joi sunt așteptate temperaturi din ce în ce mai ridicate, iar soarele va fi prezent pe cer mai tot timpul. Vremea va fi una caldă, însă diminețile și serile rămân friguroase. Vântul va continua să bată la munte, în nord-vest, est și sud-est. Temperaturile maxime vor fi din nou peste cele normale, iar valorile termice vor fi cuprinse între 13 și 22 de grade.

Vremea în București, conform ANM

Potrivit ANM, vremea se încălzește în mod deosebit în Capitală. Temperaturile așteptate joi, 16 aprilie, sunt mai ridicate decât cele normale, iar bucureștenii se vor bucura de o vreme primăvăratică. Maxima zilei se va situa între 17 și 18 grade, în timp ce minima va fi de 5-6 grade C.

Vremea în Constanța

Temperaturi-record la malul mării Negre. Valoarea termică prevăzută pentru 16 aprilie va fi de 18 grade C, mult peste media temperaturilor așteptate în această perioadă.

Vremea în Iași

La fel de cald va fi la Iași, unde sunt așteptate nu mai puțin de 19 grade C. Soarele va străluci cu putere încă de la primele orele ale dimineții, însă spre înserat se vor aduna câțiva nori. Fără grijă, însă, nu sunt șanse de ploaie.

Vremea în Cluj

Potrivit specialiștilor ANM, la Cluj vor fi ceva mai puține grade, însă tot se înregistrează o creștere a temperaturilor. Valoarea maximă a temperaturilor va fi de 15 grade C, iar minima de 2. Spre înserat se lasă frigul, iar norii își fac apariția.

Vremea în Brașov

Încă de la mijlocul săptămânii, vremea se ameliorează și la munte. Temperaturile vor urca în termometre, iar vremea se va încălzi. Vântul va continua, însă, să sufle cu putere la munte, dar și-n est și sud-estul țării. Maxima zilei la Brașov va fi de 12 grade C.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: