Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București joi 16 aprilie. ANM anunță o încălzire a vremii

Vremea în București joi 16 aprilie. ANM anunță o încălzire a vremii

GALERIE FOTO (2) Vremea în București joi 16 aprilie. ANM anunță o încălzire a vremii

După două-trei zile capricioase de primăvară, vremea e hotărâtă să se îndrepte. Pe 16 aprilie, în București, ne așteaptă o zi însorită și călduroasă, gata să ne convingă de instalarea definitivă a primăverii. Se așteaptă, așadar, ca soarele să fie din ce în ce mai prezent, iar maximele să urce considerabil în termometre. Haideți să vedem cum arată prognoza meteo pentru București!

Prognoza meteo de azi 16 aprilie în București

La mijlocul săptămânii, vremea se îndreaptă în Capitală. După ce ne-am confruntat cu temperaturi mai scăzute, și cu câteva picături de ploaie, gradele urcă în termometre. Atmosfera va fi din plăcută și se va încălzi considerabil. Maxima termică se va situa între 17 și 18 grade C, iar cerul se va păstra senin atât la primele orele ale dimineții, cât și în cea de-a doua parte a zilei.

Vremea pe ore în București confrom ANM

Ziua va debuta cu puține grade în termometre, iar frigul se va resimți. Vremea se va încălzi, însă, treptat spre amiază, iar la prânz vom avea parte de 14 grade C. Soarele va străluci cu putere, iar valoarea termică ca crește în cea de-a doua parte a zilei. Maxima termică pe 16 aprilie va fi de 17 – 18 grade C, în timp ce minima se va situa între 5-6 grade C.

Vremea pe ore în București confrom ANM
Vremea pe ore în București confrom ANM

Potrivit ANM, cerul se va menține senin pe tot parcursul zilei, iar norii vor lipsi cu desăvârșire. Nu sunt șanse de ploaie, iar vremea se va încălzi odată cu sfârșitul săptămânii. Temperaturile vor fi din nou peste cele normale, așteptate în această perioadă a anului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: