Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 18 februarie 2021. Cum va fi vremea

Prognoza meteo ANM 18 februarie 2021. Cum va fi vremea

GALERIE FOTO (2) Prognoza meteo ANM 18 februarie 2021

Prognoza meteo ANM 18 februarie 2021. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în țara noastră. Iată de ce temperaturi vom avea parte din această zi.

Prognoza meteo ANM 18 februarie 2021. Vremea de joi

Maxima zilei de joi în țara noastră va fi de 4 grade Celsius, iar minima înregistrată va fi de – 12 grade Celsius. Va fi mai cald decât în ziua precedentă, cel puțin pe timpul zilei, căci minimele vor fi destul de mici în ziua aceasta. Iată cum va fi vremea în București, Constanța, Iași, Brașov, Cluj-Napoca.

Prognoza meteo ANM 18 februarie 2021. Vremea de joi în București

Va fi parțial însorit în Capitală, după cum arată prognoza meteo ANM. Șansele de precipitații sunt de 25 %, iar maxima va fi de 4 grade Celsius. Minima va fi de – 5 grade Celsius iar vântul va sufla cu 20 de km/h.

Prognoza meteo ANM 18 februarie 2021. Vremea de joi în Constanța

Va fi parțial însorit și în Constanța, iar temperaturile vor fi mai mici decât în ziua precedentă. Maxima va fi de 4 grade Celsius, iar minima va fi de – 7 grade Celsius. Vântul va sufla cu rafale puternice și se va înteți spre seară: acestea vor atinge și 33 de km/h.

Prognoza meteo ANM 18 februarie 2021. Vremea de joi în Iași

Va fi deosebit de frig în Iași, cel puțin față de restul țării. Maxima va fi de 0 grade Celsius, în timp ce minima va fi de – 13 grade Celsius.  Vântul va sufla puternic și temperatura resimțită va fi chiar mai mică de atât, de – 15 grade Celsius. Rafalele pot ajunge și la 26 de km/h.

Prognoza meteo ANM 18 februarie 2021. Vremea de joi în Brașov

În Brașov este valabil un cod galben de ninsoare și gheață, până la ora 14:00. Vântul va sufla cu 13 km pe oră și este posibil să ningă, șansele fiind de 56 %. Minima va fi de – 7 grade Celsius, iar atunci scad șansele de ploaie.

Prognoza meteo ANM 18 februarie 2021. Vremea de joi în Cluj

Aversă de ploaie anunțată în Cluj în ziua de joi. Maxima va fi de 3 grade Celsius, iar șansele de ploaie vor fi de 47 %. Minima va fi de – 3 grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: