Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 19 februarie 2021. Temperaturile din marile orașe

Prognoza meteo ANM 19 februarie 2021. Temperaturile din marile orașe

Prognoza meteo ANM 19 februarie 2021

Prognoza meteo ANM 19 februarie 2021. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în țara noastră în ziua aceasta. Iată de ce temperaturi vom avea parte, conform ANM.

Prognoza meteo ANM 19 februarie 2021. Cum va fi vremea

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în țara noastră în ziua aceasta. Administrația Națională de Meteorologie transmite în fiecare zi cum va fi prognoza meteo. Vremea se încîlzește în țara noastră, după mai multe episoade de ger și de coduri galbene de ninsori și gheață. Iată cum va fi vremea în București, Constanța, Iași, Brașov, Cluj.

Prognoza meteo ANM 19 februarie 2021. Cum va fi vremea în București

Vor fi nori și soare în Capitală, în ziua de vineri, după cum arată meteorologii ANM în prognoza meteo. Maxima zilei va fi de 1 grad Celsius, în timp ce minima va fi de – 5 grade Celsius. Vântul va sufla cu 13 km/h.

Prognoza meteo ANM 19 februarie 2021. Cum va fi vremea în Constanța

Va fi vreme cu nori și soare în Constanța, după cum arată vremea ANM. Maxima va fi de -2 grade Celsius, ioar aceeași temperatură se va menține inclusiv și pe timpul nopții. Vântul va sufla cu 24 de km/h, iar șansele de precipitații sunt foarte mici.

Prognoza meteo ANM 19 februarie 2021. Cum va fi vremea în Brașov

Vreme cu nori și soare va fi și în Brașov, unde se vor înregistra 4 grade Celsius pe timpul zilei. Va fi însorit, dar spre seară este posibil să cadă câteva picături de ploaie. Minima va fi de – 3 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 19 februarie 2021. Cum va fi vremea în Iași

Va fi mult soare în Iași, iar vremea se încălzește puțin față de zilele precedente. Maxima va fi de – 1 grad, iar minima se va situa în jurul valorii de – 5 grade Celsius. Șansele de precipitații sunt de 58 % pe timpul serii.

Prognoza meteo ANM 19 februarie 2021. Cum va fi vremea în Cluj-Napoca

Va fi însorit în Cluj, dar cerul va fi acoperit de nori. Maxima va fi de 4 grade Celsius, iar minima transmisă de ANM este de – 1 grad Celsius. Șansele de ploaie sunt de 25 %.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: