Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 2 octombrie 2020. Cum va fi vremea în țară

Prognoza meteo ANM 2 octombrie 2020. Cum va fi vremea în țară

Prognoza meteo

Prognoza meteo ANM pentru principalele orașe din țară. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în țara noastră în ultima zi lucrătoare din săptămână. Astfel, chiar înainte de weekend, temperaturile cresc foarte mult în țara noastră. Ploile vor fi la ordinea zilei, în majoritatea zonelor din țară.

Cum va fi vremea în orașele din țară pe 2 octombrie

Vremea va fi caldă vineri, în mare parte din țară. Totuși, vor exista și zone în care va ploua și vor exista furtuni și descărcări electrice.

Cum va fi vremea pe 2 octombrie în București

Va fi foarte cald în Capitală, potrivit meteorologilor care au anunțat cum va fi vremea. Temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar șansele de ploaie sunt aproape de 0. Noaptea, temperatura ce va fi înregistrată va fi de zece grade Celsius.

Cum va fi vremea pe 2 octombrie în Constanța

În Constanța, vremea va fi parțial însorită. Maxima ce va fi înregistrată este de 24 de grade Celsius. Vântul va sufla cu rafale de până la 28 de km/h pe timpul zilei. Minima nopții va fi de 18 grade, așadar destul de cald.

Cum va fi vremea pe 2 octombrie în Brașov

Va fi destul de cald în Brașov, iar temperatura maximă înregistrată va fi de 19 grade Celsius. Minima va fi de opt grade Celsius.

Cum va fi vremea pe 2 octombrie în Iași

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în Iași. Potrivit acestora, va ploua în acest oraș, iar temperaturile se vor situa în prejma valorilor de 12-22 de grade Celsius.

Cum va fi vremea pe 2 octombrie Cluj-Napoca

Va ploua în Cluj vineri, după cum au anunțat meteorologii. Maxima zilei de vineri va fi de 20 de grade Celsius, iar șansele de ploaie sunt de 55%. Vântul va sufla cu 13 km/h.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: