Redactia.ro
Home » Știri » Vremea ANM 29 septembrie 2020. Ce temperaturi sunt anunțate în București, Cluj, Constanța sau Iași

Vremea ANM 29 septembrie 2020. Ce temperaturi sunt anunțate în București, Cluj, Constanța sau Iași

Vremea

Vremea ANM 29 septembrie 2020. Meteorologii ANM au stabilit cum va fi vremea în țara noastră pe această dată. Astfel, acești au transmis că va ploua în mare parte din țară, astfel că ar fi bine să nu ne uităm umbrelele acasă!

Cum va fi vremea în România pe 29 septembrie 2020

În majoritatea zonelor din țară noastră va ploua, potrivit anunțului făcut de specialișii Administrației Naționale de Meteorologie. Temperaturile vor fi destul de mari în timpul zilei, dar noaptea minimele vor fi foarte mici. Iată cum va fi vremea în mai multe orașe din țară.

Cum va fi vremea în București pe 29 septembrie 2020

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în București. Astfel, vremea va fi una urâtă, cu multe ploi și descărcări electrice. Vor fi, de asemenea, și furtuni. Probabilitatea de precipitații va fi de 65%, în timp ce există 30% șanse de descărcări electrice. Vântul va bate cu rafale de până la 24 km/h.

Cum va fi vremea în Constanța pe 29 septembrie 2020

Și în Constanța va ploua, potrivit anunțului meteorologilor. Temperaturile vor fi cuprinse între 14 și 25 de grade Celsius, iar șansele de ploaie vor fi de 65%.

Cum va fi vremea în Brașov pe 29 septembrie 2020

În Brașov va fi foarte frig marți, astfel că maxima zilei va ajunge doar la 16 grade Celsius. Șansele de a ploua sunt de 30%, iar vântul va bate cu rafale de până la 11 km/h.

Cum va fi vremea în Iași pe 29 septembrie 2020

Ploi vor fi și în Constanța, potrivit anunțului ANM. Probabilitatea de a exista furtuni însoțite de descărcări electrice este de 60%. Temperaturile vor fi cuprinse între 12 și 19 grade Celsius.

Cum va fi vremea în Cluj-Napoca pe 29 septembrie 2020

Va fi frig, înnorat și ploios în Cluj, potrivit ANM. Temperaturile vor fi cuprinse între9 și 18 grade Celsius. Vântul va b ate cu rafale de până la 24 km/k, iar ploile nu vor înceta până seara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: