Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 24 septembrie 2020. Va ploua în mai multe orașe din țară

Prognoza meteo ANM 24 septembrie 2020. Va ploua în mai multe orașe din țară

Vremea ANM

Prognoza meteo ANM 24 septembrie 2020. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în țara noastră. Astfel, aceștia au anunțat temperaturi destul de mari pentru această perioadă. Totuși, vor exista și zone în care se vor abate precipitațiile și descărcările electrice specifice sezonului de toamnă.

Iată cum va fi vremea în mai multe orașe din țară, potrivit informațiilor oferite de Administrația Națională de Meteorologie!

Prognoza meteo ANM 24 septembrie 2020 pentru București

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în București. Astfel, aceștia au transmis că va fi predominant însorit, dar există mari șanse de ploaie. Temperatura maximă care se va înregistra joi va fi de 29 de grade Celsius, foarte mare pentru această perioadă. Totuși, spre seară se răcește considerabil, iar termometrele vor arăta doar 14 grade Celsius. Vântul va sufla cu rafale de până la 17 km/h.

Prognoza meteo ANM 24 septembrie 2020 pentru Constanța

Cerul va fi înnorat în Constanța, după cum au transmis specialiștii de la ANM. Există mari șanse de ploaie, mai ales spre seară. Este vorba despre 16% șanse de ploaie. Și vântul va bate cu putere, fiind așteptate rafale d epână la 32 km/h. Maxima zilei va fi de 26 de grade Celsius, în timp ce minima va fi și ea ridicată, de 20 de grade.

Prognoza meteo ANM 24 septembrie 2020 pentru Iași

În Iași vor fi nori și soare, dar temperaturile se mențin ridicate. Acestea vor fi cuprinse între 16 și 28 de grade Celsius, după cum anunță ANM. Rafalele de vânr vor fi de 17 km/h.

Prognoza meteo ANM 24 septembrie 2020 pentru Brașov

Meteorologii au transmis cum va fi vremea în Brașov. Sunt anunțate ploi și precipitații consistente în acest oraș, cu șanse de peste 53% de ploaie. Maxima va fi de 25 de grade, iar minima se va situa în prejma valorii de 11 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 24 septembrie 2020 pentru Cluj-Napoca

Vremea va fi urâtă în Cluj, meteorologii anunțând ploi. Sunt șanse de peste 50% de averse, iar temperaturile vor fi cuprinse între 11 și 24 de grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: