Redactia.ro
Home » Știri » Vremea de weekend în România. Ce temperaturi anunță ANM în orașele din țară

Vremea de weekend în România. Ce temperaturi anunță ANM în orașele din țară

vremea

Vremea de weekend în România. Meteorologii ANM au transmis cum va fi vremea în țara noastră în acest weekend. Temperaturile vor fi destul de mari pentru această perioadă, chiar dacă suntem deja în luna septembrie. Iată cum va fi vremea în principalele orașe din țară.

Cum va fi vremea în weekend în București

Meteorologii au transmis cum va fi vremea în București. Sâmbătă, temperaturile vor fi cuprinse între 8 grade Celsius și 22 de grade Celsius. Vântul va sufla cu 22 km/h pe timpul zilei. Duminică, maxima zilei va fi de 24 de grade Celsius, iar minima de noaptea va fi de 10 grade. Nu există șanse de precipitații.

Cum va fi vremea în weekend în Constanța

Vremea va fi însorită în Constanța, potrivit anunțului făcut de meteorologi. Astfel, în prima zi de weekend, temperaturile vor fi cuprinse între13 și 19 grade Celsius. Duminică, va fi mai cald, iar maxima va fi de 22 de grade Celsius.

Cum va fi vremea în weekend în Brașov

Deja începe să se simtă venirea toamnei în acest oraș. Astfel, se pot observa temperaturi mult mai mici decât cele cu care eram obișnuiți, chiar și cu zece grade mai puțin. Sâmbătă, temperaturile vor fi cuprinse între 5 și 20 de grade Celsius. Duminică, termometrele vor arăta temperaturi între 7 grade Celsius și 23 de grade.

Cum va fi vremea în weekend în Iași

Sâmbătă, vremea din Iași va fi caracterizată de mult soare. Maxima zilei va fi de 21 de grade Celsius. Noaptea va fi frig și vor fi doar 9 grade Celsius. Duminică, temperaturile vor fi cuprinse între 11 și 24 de grade Celsius.

Cum va fi vremea în weekend în Cluj-Napoca

Sâmbătă, în Cluj va fi mult soare. Maxima zilei va fi de 24 de grade Celsius, iar minima va fi de doar nouă grade. Duminică, în schimb, va fi destul de înnorat, dar nu sunt șanse de ploaie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: