Redactia.ro
Home » Știri » Vremea ANM pentru weekend. În ce zone va ploua pe 26 și 27 septembrie 2020

Vremea ANM pentru weekend. În ce zone va ploua pe 26 și 27 septembrie 2020

Vremea rea

Vremea ANM pentru weekend. Meteorologii ANM au anunțat cum va fi vremea în țara noastră în acest final de săptămână. Temperaturile vor fi destul de mari, vremea va fi plăcută, iar soarele va strălui în mare parte din țară. Totuși, vor fi și zone în care va ploua, după cum au anunțat specialiștii ANM.

Vremea ANM pentru weekend. Ce anunță meteorologii pentru 26 și 27 septembrie

În mai multe orașe din țară se vor înregistra averse, descărcări electrice și chiar furtuni, în ciuda temperaturilor mari care se vor ivi pe parcursul celor două zile de weekend. Iată cum va fi vremea în principalele orașe din țară.

Ce anunță meteorologii pentru 26 și 27 septembrie în București

Sâmbătă, vremea din Capitală va fi una caracterizată de ploi. Maxima zilei va fi de 29 de grade Celsius, în timp ce minima nopții va fi de 13 de grade Celsius. Vor avea loc averse și furtuni puternice. Duminică, sunt 53% șanse de ploaie.

Ce anunță meteorologii pentru 26 și 27 septembrie în Constanța

Vremea în Constanța va fi una însorită sâmbătă, cu maxime de până la 27 de grade Celsius. Duminică, în schimb, vor exista furtuni, iar temperaturile se vor situa între 18 și 24 de grade Celsius.

Ce anunță meteorologii pentru 26 și 27 septembrie în Iași

Sâmbătă vor fi nori și soare în Iași, iar termometrele vor arăta între 15 și 27 de grade Celsius. Duminică, va fi o ploaie scurtă, iar termometrele vor arăta maxima de 23 de grade.

Ce anunță meteorologii pentru 26 și 27 septembrie în Brașov

Atât sâmbătă, cât și duminică, în Brașov va ploua. Duminică va fi destul de frig, cu o minimă de doar 7 grade Celsius.

Ce anunță meteorologii pentru 26 și 27 septembrie în Cluj

Sâmbătă va ploua foarte mult, iar temperaturile vor fi între 7 și 23 de grade Celsius. Duminică, este chiar mai frig, cu maxima de 18 grade.

Etichete: