Redactia.ro
Home » Știri » Vremea ANM pentru 24 septembrie 2020. Cum va fi vremea în București, Constanța, Iași sau Brașov

Vremea ANM pentru 24 septembrie 2020. Cum va fi vremea în București, Constanța, Iași sau Brașov

Vremea

Vremea ANM pentru 24 septembrie 2020. Meteorologii ANM au transmis cum va fi vremea în țara noastră în ultima zi lucrătoare a săptămânii, când începe weekendul. Temperaturile se mențin la un nivel ridicat pentru această perioadă. Totuși, vor exista zone în care va ploua.

Cum va fi vremea în țară pe 24 septembrie 2020

În mare parte din țară, vremea va fi deosebit de caldă, iar temperaturile vor fi destul de mari pentru această perioadă. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în mai multe orașe din țară. Iată ce temperaturi ne așteaptă vineri.

Cum va fi vremea în București pe 24 septembrie 2020

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în București. Locuitorii din Capitală vor avea parte de o vreme frumoasă, însorită, iar temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius. Vântul va bate cu rafale de până la 13 km/h. Seara, minima va atinge valoarea de 18 grade Celsius, iar vântul se va înteți și va sufla cu 20 de km/h.

Cum va fi vremea în Constanța pe 24 septembrie 2020

În Constanța vremea anunțată de meteorologi este una deosebit de caldă. Astfel, în timpul zilei, constănțenii se pot bucura de temperaturi de până la 25 de grade Celsius, iar chiar și seara acestea se vor menține ridicate. Minima va fi de 21 de grade Celsius.

Cum va fi vremea în Brașov pe 24 septembrie 2020

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în Brașov. Astfel, maxima zilei de vineri în brașov va fi de 26 de grade Celsius, iar minima va fi de doar 15 grade.

Cum va fi vremea în Iași pe 24 septembrie 2020

În Iași este foarte probabil să plouă, după cum au nunțat meteorologii. Sunt șanse de 24% să apară precipitații. Temperaturile vor fi cuprinse între 17 și 29 de grade Celsius.

Cum va fi vremea în Cluj-Napoca pe 24 septembrie 2020

În Clșuj vor fi nori și soare, iar temperaturile vor fi cuprinse între 14 și 27 de grade Celsius.

Loading...