Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 20 octombrie 2020. Unde se vor înregistra -2 grade Celsius

Prognoza meteo ANM 20 octombrie 2020. Unde se vor înregistra -2 grade Celsius

Prognoza meteo

Prognoza meteo ANM 20 octombrie 2020. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în țara noastră la această dată. Va fi destul de frig în mare parte din țară, iar în unele zone nu este exclus să aibă loc descărcări electrice și averse.

Prognoza meteo ANM 20 octombrie 2020 în România

Temperatura maximă care va fi înregistraă în această zi în țara noastră este de 16 grade Celsius. Va fi senin în mare parte din țară, dar vremea rea începe să își intre în drepturi. Iată cum va fi vremea în țara noastră.

Prognoza meteo ANM 20 octombrie 2020 pentru București

Va fi însorit în București, după cum au anunțat meteorologii ANM. Temperatura maximă care se va înregistra în ziua de marți este de 16 grade Celsius. În schimb, minima va fi de doar 3 grade Celsius. Vântul va sufla slab pe tot parcursul zilei.

Prognoza meteo ANM 20 octombrie 2020 pentru Constanța

Vor fi nori și soare în Constanța, potrivit datelor oferite de specialiștii care au transmis prognoza meteo. Termometrele vor arăta o maximă de 16 grade Celsius. Vântul va sufla cu rafale de până la 19 km/h. Seara se vor înregistra 9 grade.

Prognoza meteo ANM 20 octombrie 2020 pentru Brașov

Va fi mult soare în Brașov pentru această dată din calendar, după cum arată meteorologii ANM. Soarele va străluci, dar temperatura nu va depăși valoarea de 12 grade Celsius. Minima, în schimb, va fi și mai scăzută și va fi chiar cu minus. Se vor înregistra -2 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 20 octombrie 2020 pentru Iași

În Iași va fi predominnat însorit, iar temperaturile se vor situa între 5 și 1 grade Celsius. Vântul va sfula toată ziua, dar spre seară se va înteți și va sufla cu 17 km/h.

Prognoza meteo ANM 20 octombrie 2020 pentru Cluj-Napoca

Și în Cluj minima nopții va fi cu minus, pentru că se va înregistra -1 grad. Maxima zile va fi de 1 grade Celsius.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: