Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 22 decembrie 2020. Zi friguroasă în România

Prognoza meteo ANM 22 decembrie 2020. Zi friguroasă în România

Prognoza meteo ANM 22 decembrie 2020

Prognoza meteo ANM 22 decembrie 2020. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în țara noastră în această zi. Iată de ce temperaturi vom avea parte.

Prognoza meteo ANM 22 decembrie 2020. Vremea în țară

Va fi foarte frig în țara noastră, comparativ cu zilele trecute. Astfel, maxima zilei de marți va fi de 4 grade Celsius. Va ploua în unele regiuni, dar în mare parte va fi o vreme caracteristică pentru o zi de iarnă.

Prognoza meteo ANM 22 decembrie 2020. Vremea în București

Va fi noros în București și există 55% șanse de ploaie. Temperatura maximă va fi de 3 grade Celsius, în timp ce noaptea termometrele vor înregistra – 1 grad. Vântul va sufla slab, cu 11 km/h.

Prognoza meteo ANM 22 decembrie 2020. Vremea în Constanța

Va fi înnorat în Constanța, marți. Maxima zilei va fi de 3 grade Celsius și sun 7% șanse să cadă precipitații sub formă de ploaie. Pe timpul zilei, vântul va sufla cu 11 km/h. Va fi – 1 grad noaptea și șansele să plouă cresc semnificativ. Vântul se va înteți.

Prognoza meteo ANM 22 decembrie 2020. Vremea în Iași

Frig va fi și în Iași, comparativ cu zilele precedente. Maxima zilei de marți în Iași va fi de 1 grad Celsius.  Vântul va sufla cu rafale de până la 20 km/h. Probabilitatea de precipitații va fi de 8 %. Pe parcurusl nopții se va înregistra temperatura de – 1 grad și sunt șanse să ningă. Probabilitatea de precipitații va crește pe timpul nopții la 41%.

Prognoza meteo ANM 22 decembrie 2020. Vremea în Brașov

Ziua de marți va fi una noroasă în Brașov, după cum arată prognoza meteo ANM.  Maima va fi de 4 grade Celsius¸ în timp ce minima va fi de – 1 grad. Spre seară, vor fi 57% șanse să plouă.

Prognoza meteo ANM 22 decembrie 2020. Vremea în Cluj-Napoca

Frig și noros va fi și în Cluj Napoca, anunță specialiștii ANM. Totuși, aici temperaturile se vor menține pozitive pe tot parcursul zilei, dar și al nopții. Noaptea va ploua și va burnița. Vor fi între 2 și 3 grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: