Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 23 martie 2021. Ninge în mai multe zone ale țării

Prognoza meteo ANM 23 martie 2021. Ninge în mai multe zone ale țării

Prognoza meteo ANM 23 martie 2021

Prognoza meteo ANM 23 martie 2021. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în ziua aceasta. Iată de ce temperaturi vom avea parte în această zi.

Prognoza meteo ANM 23 martie 2021. Vremea la nivelul țării

Ziua de marți va fi una destul de friguroasă și cu temperaturi mici. În timpul nopții, tot se vor înregistra temperaturi cu minus, deși suntem la finalul lunii martie deja. În anumite zone este chiar posibil să plouă sau să aibă loc perioade scurte de ninsoare. Iată cum va fi vremea în București, Constanța, Iași, Brașov, Cluj.

Prognoza meteo ANM 23 martie 2021. Starea vremii anunțată în București

În Capitală nu va fi atât de frig precum în ziua precedentă. Maxima înregistrată aici va fi de 7 grade Celsius, în timp ce minima din termometre va fi de – 3 grade Celsius. Vântul va sufla cu rafale de până la 17 km/h, iar acestea vor deveni mai puternice pe timpul serii.  Este posibil să fulguiască pe timpul nopții, sau chiar din seara zilei de marți, șansele fiind de 53 %.

Prognoza meteo ANM 23 martie 2021. Starea vremii anunțată în Constanța

În Constanța, cerul va fi predominant noros. Maxima zilei de marți va fi de 7 grade Celsius, în timp ce minima se va înregistra în jurul valorii de 0 grade Celsius. Vântul va sufla cu 37 de km/h pe parcursul zilei și șansele de precipitații sunt de 26 %.

Prognoza meteo ANM 23 martie 2021. Starea vremii anunțată în Iași

Sunt șanse să plouă sau chiar să ningă în Iași, după cum anunță meteorologii ANM în prognoza meteo. Șansele de ploaie/ninsoare sunt de 56%. Maxima înregistrată va fi de 5 grade Celsius, în timp ce minima va fi de – 2 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 23 martie 2021. Starea vremii anunțată în Brașov

Se anunță nori și soare pentru ziua de marți în Brașov. Maxima va fi de 3 grade Celsius, și minima se va situa în preajma valorii de – 7 grade Celsius, așa că e posibil să ningă pe alocuri.

Prognoza meteo ANM 23 martie 2021. Starea vremii anunțată în Cluj

Va fi o vreme cu nori și soare în Cluj-Napoca. Maxima va fi de 7 grade Celsius, în timp ce minima zilei va fi de – 3 grade Celsius și sunt anunțate ninsori. Șansele de precipitații sunt de 60 %.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: