Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM pentru weekend. Vremea pe 20 și 21 martie 2021

Prognoza meteo ANM pentru weekend. Vremea pe 20 și 21 martie 2021

Vremea pe 20 și 21 martie 2021

Prognoza meteo ANM pentru weekend. Vremea pe 20 și 21 martie 2021. Iată de ce temperaturi vom avea parte în aceste două zile.

Prognoza meteo ANM pentru weekend. Cum va fi vremea

Va fi predominant noros, iar temperaturile vor fi mai mici decât ar fi normal în această perioadă. Temperatura maximă la nivelul înregii țări va fi de zece grade Celsius, iar pe alocuri este posibil să plouă sau chiar să ningă în acest weekend. Iată cum va fi vremea în București, Constanța, Iași, Brașov, Cluj-Napoca, pe 20 și 21 martie 2021.

Prognoza meteo ANM pentru 20 și 21 martie. Vremea în București

În București, vremea va fi predominant noroasă în acest weekend. Sâmbătă, maxima zilei va fi de 10 °C, iar șansele de precipitații sunt de 15%. Minima va fi de 1 °C, iar vântul va sufla cu rafale de 17 km/h. Duminică va fi mai frig, maxima fiind de 9 °C și minima de 2 °C. Șansele de ploaie sunt de 25 %.

Prognoza meteo ANM pentru 20 și 21 martie. Vremea în Constanța

În Constanța va fi mai frig decât ar fi normal în această perioadă. Sâmbătă se va înregistra o temperatură maximă de 7 °C și o minimă de 4 °C. Va fi predominant noros, iar șansele de precipitații vor fi de 10 %. Va fi foarte înnorat, atât sâmbătă, cât și duminică. În ceea ce privește temperaturile de duminică, acestea se vor încadra între cinci și 6 °C. Spre seara zilei de duminică va ploua.

Prognoza meteo ANM pentru 20 și 21 martie. Vremea în Brașov

În Brașov este valabil un cod galben de ninsoare și gheață în ziua de sâmbătă. Va ninge, după cum arată prognoza meteo din această zi. Șansele de ninsoare sunt de 56 %, iar minima zilei este de – 6 °C. Duminică se mai încălzește și apare soarele din nori. Maxima va fi de 7 °C și minima de – 2 °C. Va fi predominant noros.

Prognoza meteo ANM pentru 20 și 21 martie. Vremea în Iași

Va ninge în Iași în ziua de sâmbătă, șansele de ninsoare fiind de 55 % . Maxima va fi de 7 °C și minima înregistrată în termometre de – 3 °C. Vântul va sufla cu 20 km/h. Duminică se încălzește, maxima fiind de 8 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru 20 și 21 martie. Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, maxima va fi de 5 °C în ziua de sâmbătă și minima de – 7 °C. Meteorologii au anunțat câțiva fulgi de nea. Duminică va fi o vreme cu nori și soare, iar maxima zilei va fi de 6 °C și minima înregistrată de – 5 °C.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: