Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 16 martie 2021. Ploi în toată țara și un cod galben de ninsoare în această zonă

Prognoza meteo ANM 16 martie 2021. Ploi în toată țara și un cod galben de ninsoare în această zonă

Prognoza meteo ANM 16 martie 2021.

Prognoza meteo ANM 16 martie 2021.Cum va fi vremea. Meteorologii transmit în fiecare zi cum va fi prognoza meteo. Iată ce temperatură au anunțat aceștia pentru ziua de marți.

Prognoza meteo ANM 16 martie 2021.Cum va fi vremea în țară

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au transmis cum va fi vremea în ziua de 16 martie. Maxima care se va înregistra la nivelul întregii țări va fi de 8 °C, în timp ce minima stabilită va fi de 0 °C . Va ploua în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo ANM 16 martie 2021. Vremea în București

În București, temperatura maximă va fi de 8 °C și șansele de precipitații sunt de 62 %. Minima zilei va fi de 4 °C. Vântul va sufla cu 17 km/h pe tot parcursul zilei și se intensifică spre seară. Sunt 13 % șanse să aibă loc furtun cu descărcări electrice.

Prognoza meteo ANM 16 martie 2021. Vremea în Constanța

Pentru Constanța, meteorologii au transmis în prognoza meteo că vor avea loc câteva averse șansele de precipitații fiind de 62 %. Maxima zilei va fi de 9 °C și este valabil un cod galben de ploaie până la 20:00 miercuri. Vântul va sufla cu 28 km/h, iar minima înregistrat în termometre va fi de 4 °C. Probabilitatea de precipitații este de 65 %,

Prognoza meteo ANM 16 martie 2021. Vremea în Iași

În Iași, temperatura maxima a zilei de marți va fi de 8 °C, în timp ce minima stabilită de meteorologi și este de 4 °C. Va ploua pe tot parcursul zilei și este valabil și un cod galben de ploaie până miercuri la 20:00. Minima va fi de 4 °C și vântul va sufla cu 26 km/h . Șansele de precipitații sunt de 65 % și sunt 9 % probabilitate de furtuni cu descărcări electrice.

Prognoza meteo ANM 16 martie 2021. Vremea în Brașov

În Brașov, meteorologii au transmis că starea vremii va fi caracterizată de ploi. Șansele de precipitații prognozate sun de 69 %. Maxima va fi de 5 °C și minma înregistrat în ziua de marți va fi de 0 °C. Vântul va sufla cu 17 km/h spre seară și cerul va fi acoperit de nori.

Prognoza meteo ANM 16 martie 2021. Vremea în Cluj

Pentru Cluj , meteorologii au anunțat ploi scurte. Și aici este valabil un cod galben de ninsoare sau gheață până miercuri. Probabilitatea de precipitații este de 58 % și maxima va fi de 4 °C. Vântul va sufla puternic cu 28 km/h și minima va fi de 1 °C. Este posibil să ningă spre seară, temperatura resimțită fiind de – 8 °C.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: