Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo pentru luna martie. Cum va fi vremea de cele 9 babe

Prognoza meteo pentru luna martie. Cum va fi vremea de cele 9 babe

Vremea luna martie 2021

Primăvara a început deja, iar meteorologii au transmis cum va fi vremea în martie 2021. Iată ce prognoza meteo au transmis aceștia.

Prognoza meteo ANM pentru luna martie. Cum va fi vremea de babe

Meteorologii au transmis că valorile termice din martie 2021 vor fi apropiate de normalul acestei perioade, în următoarele patru săptămâni. În ceea ce privește precipitațiile, acestea vor fi deficitare în prima parte a acestui interval și apoi, după jumătatea lunii martie ele se apropie de cele normale.

Prognoza meteo ANM  în săptămâna 1 – 8 martie. Vremea de babe

Prognoza meteo martie 2021, publicată de Administrația Națională de Meteorologie, arată că în săptămâna 1 – 8 martie, temperaturile vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar în absolut toate regiunile din țară, dar cu precădere în zonele montane din partea vestică a României.

În această perioadă, tradiția populară arată că fiecare persoană trebuie să își aleagă o babă, această legendă fiind legată de Baba Dochia și de cele nouă cojoace ale sale. Se spune că vremea din acea zi ne va dicta viața din acest an.

Dacă va fi cald, soare și frumos afară se spune că viața noastră va fi una frumoasă în acel an. Ne vom bucura de belșug și vom avea mare noroc. În schimb, dacă vremea este mohorâtă, plouă, bate vântul și este o vreme urâtă, atunci așa va fi și viața noastră din 2021.

Prognoza meteo în săptămâna 8 – 15 martie

În săptămâna aceasta, temperatura medie a aerului va fi apropiată de cea normală pentru această perioadă. De asemenea, și cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Specialiștii au transmis că va exista o tendință deficitară în ceea ce privește regimul pluviometric în regiunile extracarpatice.

Prognoza meteo în săptămâna 15 – 22 martie

În intervalul 15 – 22 martie, temperaturile medii ale aerului vor fi normale pentru această săptămână, și precipitațiile vor fi apropiate de cum ar fi obișnuit pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo în săptămâna 22 – 29 martie

În ultima săptămână din luna martie 2021, temperaturile vor fi ușor mai mari decât ar fi normal în acest interval. Astfel, vom avea parte de temperaturi mai călduroase decât ar fi normal. Cantitățile de precipitații estimate de meteorologi sunt cele normale pentru acest interval.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: