Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 23 octombrie 2020. Ce temperaturi vor fi în marile orașe

Prognoza meteo ANM 23 octombrie 2020. Ce temperaturi vor fi în marile orașe

Meteo ANM

Prognoza meteo ANM 23 octombrie 2020. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în ultima zi a săptămânii. Va fi foarte însorit, iar temperaturile vor fi chiar mari pentru această perioadă. Iată cum va fi vremea în România, potrivit ANM.

Prognoza meteo ANM 23 octombrie 2020 pentru marile orașe din România

Vemea va fi deosebit de caldă în ultima zi a săptămânii, au anunțat meteorologii ANM. Astfel, maxima care se va înregistra în țara noastră vineri, va fi de 22 de grade Celsius. Șansele de ploaie sunt aproape de 0 în aproape toate regiunile. Iată care este prognoza meteo pentru mai multe orașe din țara noastră.

Prognoza meteo ANM 23 octombrie 2020 pentru București

În București, maxima va fi de 22 de grade Celsius. În timpul nopții se vor înregistra șase grade Celsius. Vântul va sufla cu 16 km/h pe timpul zilei, dar și seara. Șansele de precipitații sunt 0.

Prognoza meteo ANM 23 octombrie 2020 pentru Constanța

Deosebit de cald va fi și în Constanța, după cum anunță prognoza meteo stabilită de ANM. Maxima de vineri va fi de 22 de grade Celsius. Vântul va sufla cu 26 km/h. Minima va fi de 11 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 23 octombrie 2020 pentru Iași

Vor fi nori și soare în Iași, vineri. Termometrele vor arăta o maximă de 19 grade Celsius, iar minima va fi de opt grade Celsius. Vântul va sufla slab, cu 9 km/h.

Prognoza meteo ANM 23 octombrie 2020 pentru Brașov

Va fi predominant însorit în Brașov, vineri. Maxima va fi de 19 grade Celsius, iar seara temperatura va scădea constant și va ajunge la 5 grade Celsius. Vântul va sufla cu 9 km/h.

Prognoza meteo ANM 23 octombrie 2020 pentru Cluj-Napoca

Va fi parțial însorit în Cluj-Napoca, potrivit anunțului făcut de meteorologi. Maxima zilei de vineri va fi de 17 grade Celsius, iar minima va fi de 7 grade.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: