Redactia.ro
Home » Știri » ANM a anunţat prognoza meteo istorică pentru noiembrie. Cum va fi vremea în ultima lună de toamnă din 2020

ANM a anunţat prognoza meteo istorică pentru noiembrie. Cum va fi vremea în ultima lună de toamnă din 2020

Prognoza noiembrie

Luna noiembrie se apropie cu pași repezi, iar meteorologii deja au transmis de ce vreme vom avea parte în ultima lună de toamnă a anului 2020. Iată ce ne așteaptă pe parcursul lunii noiembrie!

Cum va fi vremea în luna noiembrie 2020

Prognoza meteo realizată de meteorologii ANM arată cum va fi vremea în noiembrie. Astfel, aceștia au dezvăluit că precipitațiile vor fi destul de abundente, așa cum este normalul perioadei. În schimb, temperaturile vor fi mai mari decât media climatologică.

Primele zile al lunii noiembrie vor fi caracterizate de niște temperaturi mai mari decât ar fi nomal. De altfel, nici precipitații nu prea vor fi, chiar dacă noiembrie este un anotip foarte ploios, în general. Vor apărea și primele ninsori, dar doar în zona de munte, la altitudini de peste 1.500 de metri.

Temperaturile din prima parte a lunii noiembrie se vor încadra între 9 și 14 grade Celsius în jumătatea nordică și între 12 și 17 grade în partea de sud a țării.

Cum va fi vremea în intervalul 10-20 noiembrie

Meteorologii au anunțat că în a doua săptămână a lunii noiembrie temperaturile se vor încadra în cele specifice acestei perioade. La fel, și cantitatea de precipitații va fi conform mediei deja stabilite. Un fenomen care va apărea constant în această sătpămână este ceața intensă.

Vor fi temperaturi cuprinse între 10-15 grade Celsius în mare parte din țară, dar în sud este nu vor depăși pragul de 7-12 grade Celsius.

Vremea în a doua jumătate a lunii noiembrie

Va ploua mai mult și mai des în acest interval, după cum au anunțat meteorologii ANM. Va ploua cel mai mult în regiunile intracarpatice, unde se vor acumula 25-30 de l/mp. Temperaturile vor fi mai mari decât ar fi normal în această perioadă. În nord, centru și vest vor fi maxime de până la 10 grade Celsius, în timp ce în regiunile sudice vor fi între 5 și 13 grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: