Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în weekend 30 noiembrie-1 decembrie. Se anunță ninsoare

Vremea în weekend 30 noiembrie-1 decembrie. Se anunță ninsoare

Vremea în weekend 30 noiembrie-1 decembrie. Se anunță ninsoare

Se schimbă vremea în weekend! Prognoza meteo pentru următoarele trei zile vreme rece. Vineri avem temperaturi frumoase, dar vor apărea ploile în vestul, nord-vestul și centrul țării.

Vremea în weekend 30 noiembrie-1 decembrie. Se anunță ninsoare

METEO Sâmbătă 3 Noiembrie

Potrivit ANM, vremea se va răci în toată țara și va deveni normală pentru această perioadă. În sud-estul țării, unde valorile termice vor fi mai ridicate decât mediile multianuale.

Maximele vor fi cuprinse între 3 și 13 grade, iar minimele, vor fi între -6 și 4 grade, mai scăzute în depresiuni. Cerul va fi înnorat și se vor semnala precipitații ziua în regiunile sudice, estice și centrale. De asemenea, va ploua, si precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare în Transilvania, zona subcaraptică a Moldovei, iar în a doua parte a intervalului și în zona subcarpatică a Munteniei.

La munte va ninge și se vor acumula cantități de ape de peste 10-15 litri/mp.

În București, sâmbătă vremea va fi rece, cerul va avea înnorări și va ploua, iar din a doua parte a nopții vor fi condiții de lapoviță sau de fulguială. Temperatura maximă va fi de 9-10 grade, iar cea minimă de 2-3 grade.

Meteo Duminică, 1 decembrie

Și duminică vremea va continua să fie rece, astfel încât valorile de temperatură se vor situa în jurul mediilor multianuale. Ziua, cerul va fi variabil, cu innorări în sudul și, parțial, în centrul țării, iar pe spații restrânse în Muntenia se vor semnala precipitații slabe mixte. Noaptea, cerul se va innora în vest, în centru și în nord, izolat vor fi precipitații mixte.

Maximele de duminică se vor situa între 1 și 8 grade Celsius, iar cele minime, proponderent negative, vor fi cuprinse între -7 și -1 grad. Mai coborâte în vestul Transilvaniei.

În București, vremea se va răci considerabil, iar valortile de temperatură se vor situa în jurul celor caracteristice pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult noros și, mai ales în prima parte a intervalului, vor fi posibile precipitații mixte sau fulguieli.

Temperatura maximă va fi în jur de 5 Grade, iar cea minimă de -4 / -2 grade. Noaptea va crește și probabilitatea de apariție a ceții.

Citeste si:Cazul Caracal. Risipiceanu ar putea scăpa de executarea pedepsei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: