Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Caracal. Risipiceanu ar putea scăpa de executarea pedepsei

Cazul Caracal. Risipiceanu ar putea scăpa de executarea pedepsei

stefan risipiteanu

Risipiceanu ar putea scăpa de executarea pedepsei. Ștefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă ar putea să nu stea foarte mult în spatele gratiilor. Bărbatul a recunoscut că a violat-o pe Luiza Melencu, după răpirea și sechestrarea fetei de către Gheorghe Dincă.

Cazul Caracal. Risipiceanu ar putea scăpa de executarea pedepsei

Complicele lui Gheorghe Dincă este reținut în dosarul Caracal sub acuzația de viol. Însă, acesta poate scăpa de executarea pedepsei, din cauza problemelor de sănătate. Ambulanța a fost chemată de urgență la arestul Capitalei, acolo unde se află Ștefan Risipiceanu, pentru a i se oferi îngrijiri medicale. Potrivit capital.ro, acestuia i s-a făcut rău în arestul poliției.

Bărbatului în vârstă de 46 de ani i-au fost acordate primele îngrijiri medicale la fața locului, însă România TV a anunțat că acesta suferă de o boală gravă.

Complicele lui Gheorghe Dincă a fost reținut

Joi, Ștefan Risipiceanu a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, fiind acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu, fata dispărută în luna aprilie 2019. Deși inițial bărbatul a susținut că nu este vinovat, ulterior și-a recunoscut fapta, însă a negat orice implicare în uciderea fetei.

Risipiceanu era urmărit de DIICOT încă din luna august, dar nu au adunat suficiente probe pentru a-l incrimina.

La începutul izbucnirii scandalului, Ștefan Risipiceanu a apărut la televizor, în mai multe emisiuni. De multe ori acesta susține că nu știa că Dincă aducea fete acasă.

N-am văzut, domne, nimic. N-am văzut niciodată nimic în casa lui Dincă. Nimic suspect. Eu mă duceam doar să-l ajut la ce avea nevoie. Două săptămâni am stat la el acasă înainte să fie arestat, am dormit în şopronul din curte, dar n-am văzut nimic”, a declarat Ştefan Risipiceanu imediat după reţinerea lui Gheorghe Dincă.

Suspectul a fost întrebat de multe ori de unde are arsurile pe mâini, acesta spunând de fiecare dată că din cauza soarelui s-a ars.

Citeste si:Curs valutar BNR 29 noiembrie 2019. Ce se întâmplă cu moneda europeană

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: