Redactia.ro
Home » Știri » Prognoză meteo ANM 27 august 2020. ANM a anunțat cum va fi vremea

Prognoză meteo ANM 27 august 2020. ANM a anunțat cum va fi vremea

vremea anm

Prognoză meteo ANM pentru 27 august 2020. Administrația Națională de Meteorologie a transmis cum va fi vremea joi. Potrivit anunțului făcut de aceștia, vremea va fi una caldă, plăcută pentru această perioadă a anului, mai ales că zilele de vară sunt numărate. Vor exista zone în care va ploua și vor exista și descărcări electrice.

Prognoză meteo ANM pentru 27 august 2020 în București

Iată cum va fi vremea în Capitală. Potrivit meteorologilor, în București, vremea va fi deosebit de caldă, dar cerul va fi acoperit de nori pe tot parcursul zilei. Temperatura maximă va fi de 32 de grade Celsius, în timp ce noaptea aceasta va scădea simțitor și va ajunge la valoarea de 16 grade Celsius.

Prognoză meteo ANM pentru 27 august 2020 în Constanța

Cum încă este cald, românii încă pleacă în concedii la mare, iar unii dintre ei ar putea fi deja acolo, așa că sunt interesați să afle cum va fi vremea la malul mării. Anunțul făcut de ANM arată că în Constanța cerul va fi parțial însorit, dar temperaturile se mențin ridicate. Astfel, temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius. Noaptea, minima se va situa în jurul valorii de 22 de grade Celsius.

Prognoză meteo ANM pentru 27 august 2020 în Iași

Vremea va fi parțial însorită în Iași, dar temperaturile se vor menține ridicate. Astfel, maxima ce va fi înregistrată ziua va fi de 30 de grade Celsius. Vântul va sufla puternic, cu rafale de până la 26 de km/h. Minima nopții va fi de 15 grade Celsius, iar vântul se va mai potoli.

Prognoză meteo ANM pentru 27 august 2020 în Brașov

În Brașov va fi un pic mai rece decât în restul țării. Astfel, minima din acest oraș va fi de 26 de grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de doar 11 grade Celsius.

Prognoză meteo ANM pentru 27 august 2020 în Cluj

În Cluj, meteorologii ANM au transmis că vremea va fi însorită, dar la un moment dat, cerul va fi acoperit de nori. Temperaturile se vor situa între 10 și 26 de grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: