Redactia.ro
Home » Știri » Vremea ANM 26 august 2020. Meteorologii au transmis ce temperaturi vor fi în țară

Vremea ANM 26 august 2020. Meteorologii au transmis ce temperaturi vor fi în țară

vreme anm

Vremea ANM 26 august 2020. Meteorologii ANM au transmis cum va fi vremea miercuri. Potrivit datelor furnizate de aceștia, vremea va fi călduroasă, în ciuda datei din calendar, dar vor fi și zone în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată, iar ploile își vor face apariția.

Prognoza meteo ANM pentru 26 august 2020

Administrația Națională de Meteorologie a transmis cum va fi vremea miercuri. Datele arată că vom avea parte de temperaturi destul de mari, dar și de averse, însoțite în anumite locuri de descărcări electrice. Iată cum va fi vremea în principalele orașe din țară.

Prognoza meteo ANM pentru 26 august 2020 în București

În Capitală, vremea se mneține destul de caldă, astfel că temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius. Spre seară, aceasta va scădea treptat și va ajunge la 16 grade Celsius. Tot atunci, cerul va deveni noros. Vântul va sufla cu rafale de până la 13 km/h.

Prognoza meteo ANM pentru 26 august 2020 în Constanța

La malul mării, vremea va fi destul de frumoasă, chiar dacă temperaturile  nu vor mai fi cele din mijlocul verii. Astfel, maxima zilei de miercuri de pe litoralul românesc va fi de 27 de grade Celsius. Minima se va înregistra pe timpul nopții și va fi de 21 de grade Celsius. Totuși, turiștii trebuie să ia în calcul faptul că vântul va sufla destul de puternic, cu2 4 de km/h.

Prognoza meteo ANM pentru 26 august 2020 în Brașov

În Brașov, vremea va fi parțial însorită, iar temperatura maximă din termometre va arăta 24 de grade Celsius. Noaptea, minima va fi de 12 grade Celsius. Vântul va sufla cu rafale de până la 11 km/h.

Prognoza meteo ANM pentru 26 august 2020 în Iași

Meteorologii ANM au transmis că în Iași vremea va fi destul de caldă, cu temperaturi plăcute. Șansele de precipitații vor fi mici, iar maxima se va situa în prejma valorii de 27 de grade Celsius, în timp ce minima va fi de 16 grade.

Prognoza meteo ANM pentru 26 august 2020 în Cluj

Clujenii vor avea parte de o vreme frumoasă, însorită. Vântul va bate cu rafale de 13 km/h, iar temperaturile vor fi cuprinse între 13 și 27 de grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: