Redactia.ro
Home » Stil de viață » Temperatura apei mării 10 – 16 august. Câte grade va avea Marea Neagră în funcție de stațiune

Temperatura apei mării 10 – 16 august. Câte grade va avea Marea Neagră în funcție de stațiune

Marea Neagră

Toți românii vor să meagră la mare, iar cum ultima lună de vară deja a început, toți se grăbesc să ajungă pe litoral cât încă vremea ține cu noi. În același timp, turiștii sunt interesați să afle dacă vremea va fi călduroasă și dacă apa mării va fi plăcută pentru baie.

Temperatura apei mării 10 – 16 august. Cum va fi apa din Marea Neagră

Cum vara este pe terminate, toți românii se grăbesc să meagră la malul mării. De interes sunt, astfel, apa mării și temperaturile din termometre, pentru că turiștii vor să afle dacă vor avea parte de o vreme frumoasă și merită să se deplaseze la malul mării sau dacă trebuie să renunțe la ideea de concediu în această săptămână.

Temperaturile se mențin mari toată săptămâna în Constanța, iar șansele de ploi sunt foarte mici. Vântul va sufla slab, iar turiștii se pot bucura liniștiți de sejurul lor la mare.

Luni, temperatura maximă ce va fi atinsă în timpul zilei va fi de 26 de grade Celsius, iar minima va fi de 19 de grade. Vântul va sufla cu 11 km/h. Potrivit meteorologilor, temperatura apei mării va fi de 25 de grade.

Câte grade va avea Marea Neagră

Marți, termometrele vor arăta 29 de grade pe timpul zilei, iar noaptea valoarea arătată de aceste ava mai scădea și va arăta 22 de grade Celsius. Temperatura apei mării va fi de 25 de grade, iar vântul va sufla cu 13 km/h.

Miercuri, temperatura maximă din timpul zilei va fi de 29 de grade Celsius, iar cea de noaptea se va situa în jurul valorii de 22 de grade. Vântul va sufla cu 11 km/h. Temperatura apei mării va fi de 25 de grade.

Joi, termometrele vor arăta 26 de grade, iar noaptea această valoare va scădea și va ajunge la 22 de grade Celsius. În această zi, temperatura apei mării va fi de 25 de grade.

Vineri, vremea se menține caldă și termometrele vor arăta temperaturi cuprinse între 20-27 grade Celsius.

În weekend, temperaturile vor fi cuprinse între 17 și 24 de grade, iar vântul va sufla slab, cu o viteză mai mică de 10 km/h. Și în weekend, temperatura apei mării va fi de 25 de grade. Astfel, pe tot parcursul săptămânii, la Costinești, Mamaia, Eforie, Venus, Mangalia sau Neptun, apa mării va fi numai bună pentru baie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: