Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 30 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – anm a emis o avertizare de vreme severă

Prognoza meteo ANM 30 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – anm a emis o avertizare de vreme severă

GALERIE FOTO (2) Prognoza meteo ANM 30 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – anm a emis o avertizare de vreme severă

Vremea în țară va fi instabilă la finalul lunii aprilie. Se așteaptă ploi, descărcări electrice și vijelii în mai toată țara. ANM a emis o avertizare meteorologică, valabilă din 29 aprilie ora 12:00 până pe 30 aprilie, ora 22:00.

În acest interval orar sunt așteptări intensificări ale vântului, averse, vijelii și izolat căderi de grindină. Ploile vor avea caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși punctiform, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15-25 l/mp. Iată cum va fi vremea în cele mai importante orașe ale țării!

Vremea în București, conform ANM

În București sunt așteptate ploi în cea de-a doua parte a zilei. Cu toate acestea, valoarea termică maximă înregistrată se va situa în jurul a 25-26 de grade C, în timp ce minima va fi de 10-11 grade C. Ploile vor fi însoțite de descărcări electrice, vijelii și intensificări ale vântului, potrivit ANM.

Vremea în Iași

Și la Iași avem aceeași situație. În prima parte a zilei se vor înregistra temperaturi crescute, de 24-25 de grade C, însă spre seară este așteptată ploaia. Acesta va fi urmată de descărcări electrice și de intensificări ale vântului. Administrația Națională de Meteorologie va actualiza informațiile meteorologice pentru zilele următoare în funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor înregistrate mâine.

Vremea în Cluj

La Cluj, ploaia este așteptată după-amiaza. Maxima zilei se va situa în jurul a 16 grade C, în timp ce minima va fi de 9-10 grade C. Ploaia va fi una ușoară, fără descărcări electrice.

Vremea în Brașov

La munte, vremea va fi mai proastă. Maxima zilei se va situa între 13-14 grade și se așteaptă ploaie pe tot parcursul zilei. Aceasta este însoțită de descărcări electrice, vijelie și posibilă grindină.

Vremea în Constanța

Temperaturi mari la malul Mării Negre. Maxima zilei se va situa între 22-23 de grade, cu toate că sunt așteptate ploi începând cu orele amiezii. Se așteaptă ca ploaia să fie cu un caracter torențial, potrivit ANM.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: