Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 28 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj

Prognoza meteo ANM 28 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj

Vremea 28 aprilie

Meteorologii au anunțat prognoza meteo pentru ziua de marți, 28 aprilie. Potrivit acestora, în următoarea periodă, în unele regiuni din țară, vremea se va încălzi treptat. În capitală, bucureștenii se pot bucura de soare pe tot parcursul zilei.

Specialiștii menționează că tocmai în ziua de vineri, ploile își vor face apariția în mai multe regiuni din țară, unde vor ajuta agricultorii să-și ducă recoltele la bun sfârșit.

Vremea în București

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în Capitală temperaturile vor crește de până la 25 de grade Celsius, iar temperaturile minime vor ajunge la 8 grade Celsius. Deși norii își vor face apariția în a doua jumătate a țării, vremea va fi caldă.

De asemenea, nivelul presiunii atmosferice va scădea

Vremea în Brașov, conform ANM

La munte, vremea se va încălzi treptat, iar temperaturile maxime se vor situa peste cele specifice acestei perioade. Maximele se vor încadra între 18-20 grade Celsius. Așadar, cei care deja se află în vârful munților, vor avea parte de temperaturi favorabile.

Temperaturile minime vor fi negative la altitudini mari, și se vor încadra între 5 și 7 grade Celsius. În ziua de miercuri, meteorologii anunță ploi.

Vremea în Constanța

La mare, vremea se va încălzi considerabil. Temperaturile maxime se vor situa peste cele normale acestei perioade, vor ajunge până la 16 grade Celsius, iar minimele termice vor fi de până la 12 grade Celsius. Este posibil să apară câțiva nori de ploaie, dar nu vor fi semnificativi. Constănțenii se pot bucura de temperaturile ridicate, dar vestea proastă este că nu se pot plimba pe malul mării din cauza restricțiilor impuse de autorități referitoare la răspândirea coronavirusului.

Vremea în Cluj

În Cluj, meteorologii anunță temperaturi ridicate față de valorile zilnice. Maximele vor ajunge până la 22 de grade Celsius, în timp ce minimele vor ajunge la 8 grade Celsius. Vremea caldă se va menține pe tot parcursul zilei, iar clujenii se pot bucura de prezența soarelui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: