Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 22 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – temperaturile cresc

Prognoza meteo ANM 22 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – temperaturile cresc

Prognoza meteo ANM 22 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – temperaturile cresc

Temperaturile rămân ușor mai scăzute decât cele așteptate în această perioadă, însă cu toate acestea vremea va fi plăcută. Meteorologii anunță că gradele vor mai urca în termometre și că ne așteaptă zile călduroase. Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 22 aprilie, indică o zi plăcută, cu ușoare intensificări ale vântului în anumite zone.

Vremea în București, conform ANM

În Capitală, vremea se va păstra plăcută ca în zilele precedente. Ba mai mult, temperaturile vor crește puțin în termometre, iar soarele va fi tot mai prezent pe cer. Spre seară, norii se vor strânge, însă nu sunt șanse de ploaie. Maxima zilei se va situa în jurul a 15 grade C, în timp ce minima va fi de 7 grade C. Vremea va continua să se încălzească și-n zilele următoare, ajungând la temperaturile preconizate pentru această perioadă a anului.

Vremea în Iași

Potrivit ANM, vremea va fi ca și-n ziua precedentă. Ziua de miercuri, 22 aprilie, e una capricioasă, ușor răcăroasă în prima parte a zilei și cu temperaturi mai ridicate la amiază. Maxima zilei va fi de 12 grade C, în timp ce minima se va situa între 2-4 grade C. Soarele va străluci, însă în cea de-a doua parte a zilei norii vor acoperi cerul.

Vremea în Cluj

La Cluj, soarele va domina ziua. Chiar dacă startul zilei va fi mai friguros, spre prânz soarele își va face apariția. Maxima zilei va fi de 13 grade C, iar cerul se va menține senin mult după apusul soarelui. Vremea va continua să se încălzească până la sfârșitul acestei săptămâni.

Vremea în Constanța

La malul mării se așteaptă o zi plăcută, cu o maximă termică de 13 grade C. Soarele va străluci cu putere și va continua să o facă și-n zilele următoare. Vântul va continua să sufle, cu o intensificare în cea de-a doua parte a zilei.

Vremea în Brașov

Vremea la munte va fi mai caldă decât în ziua precedentă. În ciuda temperaturilor joase în prima parte a zilei, vremea se va încălzi spre prânz. Maxima zilei va fi de 9-10 grade C, iar meteorologii anunță ca vremea va continua să se încălzească și-n zilele următoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: