Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București miercuri 22 aprilie. Meteorologii anunță că temperaturile cresc

Vremea în București miercuri 22 aprilie. Meteorologii anunță că temperaturile cresc

GALERIE FOTO (2) Vremea în București miercuri 22 aprilie. Meteorologii anunță că temperaturile cresc

Prognoza meteo ANM anunță o vreme în general plăcută pentru București, cu toate că avem parte de temperaturi ușor mai joase decât cele pe care le-am fi așteptat pentru această perioadă a anului. Maxima la amiază va fi de 15-17 grade C, în timp ce minima se va situa între 7-9 grade C. Haideți să vedem mai în amănunt cum arată ziua de 22 aprilie, în Capitală.

Prognoza meteo de azi 22 aprilie în București

Meteorologii anunță temperaturi ușor mai joase decât cele preconizate pentru luna aprilie, însă va fi o zi predominant plăcută. Vântul va avea activitate, cu viteze mai mari, în prima parte a zilei. Spre seara se va domoli, chiar dacă norii se vor instala.

Per total, ziua arată destul de bine, cu mențiunea că apar nori spre seară. La noapte, temperaturile vor mai coborî în termometre, înregistrându-se chiar și 7 grade C. Chiar și așa, vremea rămâne plăcută în aceste zile și va continua să se încălzească.

Vremea pe ore în București conform ANM

Predomină o vreme frumoasă miercuri, 22 aprilie, și așa o vom ține și în zilele următoare, chiar dacă se vor înregistra temperaturi mai mici decât cele obișnuite.

Vremea pe ore în București conform ANM
Vremea pe ore în București conform ANM

Diminețile și nopțile vor rămâne ușor răcăroase, însă spre amiază soarele își ia revanșa. Maxima zilei se va situa între 15-17 grade C, în timp ce minima înregistrată va fi de 7 grade C.

Potrivit ANM, temperaturile vor mai crește în termometre în zilele următoare, ajungându-se din nou la gradele obișnuite de primăvară. Vântul își va mai face apariția, însă nu simțitor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: