Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 21 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – vremea se răcește și vin și ploile

Prognoza meteo ANM 21 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – vremea se răcește și vin și ploile

Alertă meteorologică: Un ciclon mediteranean aduce ninsori și ploi abundente în România

Vremea se răcește în toată țara, iar ploile își vor face apariția. În cea mai mare parte a țării, cerul va rămâne variabil, iar temperaturile înregistrate în jurul prânzului vor fi acceptabile. Cu toate acestea, diminețile și serile vor fi friguroase și neașteptat de scăzute pentru această perioadă a anului.

Vremea în București conform ANM

Meteorologii anunță o vreme mohorâtă în cea de-a treia zi de Paști. Bucureștenii vor avea parte de o zi înnorată, cu o maximă termică de 20 de grade C și o minimă de 8-9 grade C. Vântul va sufla în continuare ușor, iar soarele nu-și va face deloc apariția. Avem parte, așadar, de o vreme mult mai rece decât ne-am fi așteptat în această perioadă.

Vremea în Brașov

La munte vremea se va răci. În prima parte a zilei sunt mari șanse de ploaie, iar în cea de-a doua parte a zilei cerul va rămâne înnorat. Soarele își va face simțit prezența la orele prânzului, însă vremea se va păstra rece. Maxim zilei va fi de 8 grade C, în timp ce minima se va situa între 3-4 grade C, potrivit ANM.

Vremea în Constanța

La malul mării, vremea se va păstra în general destul de plăcută. Temperaturile nu vor coborî sub 7 grade C, iar maxima zilei va ajunge la 15 grade C. Cu toate acestea, la primele orele ale zilei se vor semna ploi pe arii restrânse, urmând ca spre prânz soarele să-și facă apariția. Norii vor fi și ei prezenți, amenințând vremea plăcută.

Vremea în Cluj

Vremea la Cluj va fi mai plăcută decât în restul țării. Deși maxima zilei nu va urca mai sus de 14 grade C, va fi o zi senină, cu soarele strălucind sus pe cer. De-abia la noapte, cerul va fi parțial noros, iar temperatura va scădea în termometre.

Vremea în Iași

O vreme capricioasă și la Iași. Ziua va debuta cu soarele sus pe cer, însă la orele amiezii se vor strânge norii. Maxima zilei va fi de 12 grade C, în timp ce minima se va situa între 3-5 grade C.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: