Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 25 aprilie. Cum va fi vreme în București, Iași, Constanța sau Cluj – temperaturi de vară

Prognoza meteo ANM 25 aprilie. Cum va fi vreme în București, Iași, Constanța sau Cluj – temperaturi de vară

Prognoza meteo ANM 25 aprilie. Cum va fi vreme în București, Iași, Constanța sau Cluj – temperaturi de vară

Veștile referitoare la vremea din acest weekend sunt nesperat de bune. Gradele urcă în termometre și avem parte de temperaturi de vară. Vremea se încălzește, așadar, în toată țara, soarele fiind din ce în ce mai prezent. Maximele termice ale zilei vor urca până la 26 de grade C, însă se înțețește și vântul. Haideți să vedem cum arată, așadar, prognoza meteo în cele mai mari orașe din România, sâmbătă, 25 aprilie.

Vremea în București, conform ANM

În Capitală, vreme superbă, numai bună de admirat… de la balcon. Să nu uităm că-n ciuda temperaturilor ridicate, trebuie să rămânem cât mai mult în case, din cauza pandemiei de coronavirus. Într-o altă oridine de idei, vremea în București este cât se poate de plăcută. Soarele strălucește sus pe cer, iar maxima zilei se va situa între 25-26 de grade C, o vreme de vară. Se vor semnala și câțiva norișori, însă deloc amenințători.

Vremea în Iași

La Iași vor fi temperaturi ridicate, dar degeaba. În cea de-a doua parte a zilei este așteptată o ploaie ușoară, însoțită de descărcări electrice și tunete. Maxima zilei va fi de 19 grade C.

Vremea în Cluj

Și la Cluj va ploua. Cerul va fi înnorat de la primele ore ale zilei, iar spre după-amiază va ploua. Vremea mohorâtă se va menține până seara. Cu toate acestea, maxima zilei va fi de 16-17 grade C.

Vremea în Brașov

La Brașov, vremea va fi ceva mai plăcută. Maxima termică se va situa între 14 și 15 grade, iar șanse de ploaie sunt ceva mai multe în cea de-a doua parte a zilei. Minima zilei se va situa, în schimb, între 3 și 5 grade C.

Vremea în Constanța

La malul Mării Negre va fi cât se poate de cald. Gradele vor urca în termometre și vor atinge valoarea de 21 – 22 de grade. Pe după-amiază se va semnala prezența norilor, însă nu este așteptată ploaia. La Constanța va fi o vreme cât se poate de plăcută, numai bună pentru un prim strat de bronz… de la balcon!

Prognoza ANM: Cod Galben de vânt, sâmbătă

Deși este cald, altceva ne dă bătăi de cap! Meteorologii anunță un cod galben de vânt pentru mai multe regiuni din țară.

Avertizare ANM de cod galben de vânt este valabilă, sâmbătă, între orele 10.00 și 23.00, în 31 de județe din România. Potrivit ANM sunt afectate județele Arad, Bihor, Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Cluj, Alba, Hunedoara, Timiș, Caraș-Severin, Mehedinți, Gorj, Alba, Bistrița-Năsăud, Mureș, Sibiu. Vâlcea, Argeș, Brașov, Prahova, Buzău, Vrancea, Bacău, Covasna, Harghita, Suceava, Neamț, Botoșani, Iași, Constanța și Tulcea.

Zonele vor fi afectate de intensificări ale vântului cu viteze de 55-65 km/h și temporar 70-85 km/h, trecător cu aspect de vijelie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: