Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București vineri 24 aprilie. Meteorologii anunță o zi însorită

Vremea în București vineri 24 aprilie. Meteorologii anunță o zi însorită

Vremea în București vineri 24 aprilie. Meteorologii anunță o zi însorită

Soarele strălucește din plin pe 24 aprilie, în Capitală. Prognoza meteo ANM indică temperaturi foarte ridicate la acest sfârșit de săptămână. Ceva nori se vor face văzuți în cea de-a doua parte a zilei, însă nimic amenințător. Vremea este cât se poate de plăcută și nu sunt așteptate ploi. Iată care va fi maxima zilei de vinerim, 24 aprilie, în București.

Prognoza meteo de azi 24 aprilie în București

În Capitală, vom avea parte de o vreme extrem de caldă. Maxima zilei va urca până la 23 de grade C, iar asta se va simți din plin. Ceva nori își vor face apariția, însă soarele va domina cerul. Vânt liniștit și o noapte destul de caldă pentru această perioadă a anului. Sâmbătă vremea se va încălzi și mai tare și avem parte de temperaturi de vară, cu toate că vântul se va mai înțeți.

Vremea pe ore în București conform ANM

Potrivit ANM, dimineața vom avea în jur de 10 grade C, însă temperaturile vor urca în termometre spre prânz. La orele amiezii vom avea deja între 21 și 23 de grade, temperaturi destul de ridicate, așadar. Vremea plăcută se va menține mult după apusul soarelui, deși își va face prezența și vântul. Ceva nori să se plimbe pe cer, însă nimic nu va amenința ziua plăcută de primăvară. Noaptea va fi una destul de călduroasă, cu 12 grade C.

Și-n zilele următoare vremea se va păstra plăcută. Sâmbătă și duminică vântul se va înțeți, însă temperaturile vor depăși 22 de grade. De fapt, sâmbătă vom avea parte de 25 de grade C în Capitală, o vreme de vară mai degrabă. Cu toate acestea, autoritățile fac apel la cetățeni să rămână în case pentru a preveni răspândirea virusului covid-19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: