Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 24 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – sunt așteptate temperaturi de vară

Prognoza meteo ANM 24 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – sunt așteptate temperaturi de vară

Prognoza meteo ANM 24 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – sunt așteptate temperaturi de vară

Vremea se încălzește considerabil în toată țara vineri, 24 aprilie. Cu toate acestea, norii se vor aduna prin nord-est, iar prin centru se va semnala prezența brumei. Maximele zilei vor fi cuprinse între 15 și 23 de grade C. Haideți să vedem, așadar, cum va fi vremea în orașele mari ale României.

Vremea în București, conform ANM

Temperaturi ridicate sunt semnalate pentru vineri, 24 aprilie, în Capitală. Este așteptată o valoare termică maximă de 23 de grade C, așadar o vreme cât se poate de plăcută. Norii își vor face apariția în cea de-a doua parte a zilei, însă vremea în București se va păstra caldă.

Vremea în Brașov

La munte, vântul o să sufle cu rafale de 80-100 km/h. Prin nord și centru, norii se înmulțesc, iar după-amiază sunt șanse de averse cu tunete și fulgere. Pe crestele munților revin lapovița și ninsorilor, chiar dacă maxima termică se va situa între 12 și 14 grade C. La Brașov sunt așteptate chiar și ploi spre seară.

Vremea în Constanța

O zi însorită cu cer senin și temperaturi maxime de 16 grade C. La malul Mării Negre este așteptată, așadar, o zi plăcută, de primăvară. Minima se va situa între 7 și 8 grade C.

Vremea în Iași

La Iași, cerul va fi parțial noros mai toată ziua, în ciuda maximei de 17 grade C. Cu toate acestea, ieșenii vor vedea soarele sus pe cer încă de la primele orele ale dimineții. Potrivit ANM, minima zilei se va situa între 7 și 10 grade C.

Vremea în Cluj

Vreme frumoasă și la Cluj, unde sunt așteptate temperaturi destul de ridicate. Maxima zilei va fi de 16-17 grade, în timp ce minima semnalată va fi în jurul a 8 grade C. Și aici se va semnala prezența norilor, însă nu sunt condiții de ploaie. Vremea caldă, plăcută, se va menține mult după apusul soarelui.

Pe weekend, temperaturile urcă din nou în termometre, ajungându-se chiar și la 26 de grade.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: