Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București joi 30 aprilie. ANM anunță averse și vijelii

Vremea în București joi 30 aprilie. ANM anunță averse și vijelii

GALERIE FOTO (2) Vremea în București joi 30 aprilie. ANM anunță averse și vijelii

ANM a emis o prognoza specială pentru Capitală, care a intrat în vigoare de azi, de la ora 12:00, și va fi valabilă până mâine, ora 22:00. Conform acestei prognoze, în București sunt așteptate înnorări accentuate, intensificări de scurtă durată ale vântului, averse slabe și descărcări electrice. Cu toate acestea, vremea din 30 aprilie va fi una caldă, cu o maximă termică de 26-27 grade C.

Prognoza meteo 30 aprilie în București

Vremea o ia razna în următoarele 48 de ore. Deși ne bucurăm de temperaturi extrem de crescute, ANM a emis o prognoză de vijelii pentru București. Spre seară, gradul de instabilitate atmosferică va crește și va manifesta fenomene puternice, precum descărcări electrice și vijelie. Valoarea termică maximă se va situa între 26-27 de grade C, în timp ce minima va înregistra 10-11 grade C.

Vremea pe ore în București conform ANM

Vremea se va menține extrem de caldă și mâine, 30 aprilie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în jurul orelui prânzului. Spre seară, mai exact după ora 18:00, sunt așteptate ploi scurte, descărcări electrice, iar vântul va sufla cu putere. ANM a emis o avertizare pentru această zi, menționând că ne așteptăm la o vreme instabilă.

Vremea pe ore în București conform ANM
Vremea pe ore în București conform ANM

Temperatura se va menține ridicată, în ciuda instabilității vremii. Așa va fi și vineri, când maxima zilei se va situa în jurul a 23-24 de grade C. Și la sfârșitul acestei săptămâni sunt așteptate ploi ușoare. Sâmbătă, vremea se menține mohorâtă, iar duminică avem parte de ploi în toată țara. Temperaturile vor scădea ușor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: