Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 30 octombrie 2020. Cum va fi vremea în România

Prognoza meteo ANM 30 octombrie 2020. Cum va fi vremea în România

Prognoza meteo

Prognoza meteo ANM 30 octombrie 2020. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în țara noastră în ultima zi lucrătoare a săptămânii. Va ploua în mare parte din țară, iar temperaturile vor fi foarte mici, dar în normalul perioadei.

Prognoza meteo ANM 30 octombrie 2020 pentru marile orașe din țară

Va ploua în mare parte din țara noastră, în majoritatea orașelor, potrivit anunțului făcut de meteorologi. Temperatura maximă care se va înregistra în această zi va fi de 17 grade Celsius. Precipitațiile vor fi prezente în marile orașe din țară, iar pe arii restrânse vor avea loc și furtuni însoțite de descărcări electrice.

Prognoza meteo ANM 30 octombrie 2020 pentru București

În București va ploua, după cum arată prognoza meteo ANM. Temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius, în timp ce minima va fi de 17 grade Celsius. Vântul va sufla cu 17 km/h și sunt 60% șanse de ploaie.

Prognoza meteo ANM 30 octombrie 2020 pentru Constanța

Tot o zi ploioasă va fi și în Constanța, iar șansele de ploaie sunt de peste 60%. Există, de asemenea, o probabilitate de 20% să aibă loc furtuni cu descărcări electrice. Vântul va sufla toată ziua, dar spre seară acesta se intensifică și ajunge la rafale de 28 km/h.

Prognoza meteo ANM 30 octombrie 2020 pentru Iași

Maxima zilei de vineri în Iași va fi de 11 grade Celsius, iar minima din termometre va arăta cinci grade Celsius. Vântul va bate puternic, cu 19 km/h, iar șansele de precipitații sunt de 25%.

Prognoza meteo ANM 30 octombrie 2020 pentru Brașov

Va fi foarte frig în Brașov, conform meteorologilor, care au anunțat o maximă de zece grade Celsius. Minima, în schimb, se va situa în preajma valorii de 4 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 30 octombrie 2020 pentru Cluj-Napoca

Va fi predominant noros în Cluj, iar temperaturile se vor situa între 6 și 11 grade Celsius. Va ploua toată ziua și în prima parte a zilei vântul va sufla cu 24 km/h.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: