Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 28 octombrie 2020. În ce orașe va ploua

Prognoza meteo ANM 28 octombrie 2020. În ce orașe va ploua

GALERIE FOTO (3) Vremea ANM

Prognoza meteo ANM 28 octombrie 2020. Meteorologii ANM au transmis cum va fi vremea miercuri, în toată țara. Va  ploua în mare parte din țară, astfel că ar fi bine să nu ne uităm umbrelele dacă dorim să plecăm de acasă.

Vremea ANM 28 octombrie 2020 în marile orașe

Va ploua în mare parte din țară, după cum anunță meteorologii ANM. Prognoza meteo transmisă de aceștia arată că va ploua în mai multe zone ale țării, iar pe alocuri este posibil chiar să apară furtuni și descărci electrice. Iată cum va fi vremea în București, Constanța. Iași, Brașov și Cluj-Napoca.

Vremea ANM 28 octombrie 2020 pentru București

În Capitală, starea vremii va fi caracterizată de o aversă trecătoare. Astfel, sunt șanse mari să plouă: de 55%. La fel, sunt şi 20% şanse să aibă loc furtuni cu descărcări electrice. Vântul va bate cu 13 km-h, iar temperatura maximă a zilei va fi de 20 de grade Celsius. În schimb, minima va fi de 10 grade Celsius. Șansele de precipitații sunt mari și pe seară.

Vremea ANM 28 octombrie 2020 pentru Constanța

Va ploua și în Constanța, au transmis specialiștii ANM. Vântul va sufla cu rafale de până la 17 km/h, iar probabilitate de precipitații este de 55%. Seara, se înnorează și minima va fi de 14 grade.

Vremea ANM 28 octombrie 2020 pentru Iași

Va fi destul de friguros în Iași, arată prognoza meteo. Astfel, maxima va fi de 17 grade Celsius. Sunt 57% șanse de precipitații, iar vântul va bate cu 11 km/h. Seara se vor înregistra doar 10 grade Celsius.

Vremea ANM 28 octombrie 2020 pentru Brașov

În Brașov nu va ploua, dar cerul va fi acoperit de nori până la lăsarea serii. Temperaturile se vor menține undeva între valorile de 6-17 grade Celsius.

Vremea ANM 28 octombrie 2020 pentru Cluj-Napoca

Vremea din Cluj va fi caracterizată de nebulozitate, dar șansele de ploi sunt mici. Maxima zilei va fi de 16 grade Celsius, iar minima va fi de doar 5 grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: