Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 7 octombrie 2020. Ce temperaturi vor fi în București, Brașov, Iași sau Constanța

Prognoza meteo ANM 7 octombrie 2020. Ce temperaturi vor fi în București, Brașov, Iași sau Constanța

Vremea ANM

Prognoza meteo ANM pentru 7 octombrie 2020. Meteorologii ANM au anunțat cum va fi vremea în această zi, iar potrivit informațiilor oferite de aceștia, vom avea parte de o vreme ploioasă în aproape toată țara.

Prognoza meteo ANM 7 octombrie 2020 în România

Va fi destul de cald în țara noastră, dar ploile nu vor sta departe de noi nici în această zi. Chiar dacă vor fi maxime de până la 27 de grade la nivelul întregii țări, se vor întregistra cantități serioase de precipitații în mai multe orașe din țară.

Prognoza meteo ANM 7 octombrie 2020 în București

Informațiile oferite de meteorologi arată cum va fi vremea în Capitală. Temperatura maximă care va fi înregistrată este de 27 de grade Celsius, iar minima nopții va fi de 16 grade Celsius. Va ploua pe parcursul întregii zile, iar șansele de precipitații sunt evaluate la 60%. Vântulș va sufla cu 17 km/h.

Prognoza meteo ANM 7 octombrie 2020 în Constanța

Meteorologii au transmis cum va fi vremea în Constanța. Conform acestora, temperatura maximă de miercuri va fi de 25 de grade Celsius. Vântul va bate cu 13 km/h, iar spre seară se mai răcește și constănțenii vor avea parte de temperaturi plăcute noaptea, de 20 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 7 octombrie 2020 în Iași

Va ploua și în Iași miercuri, iar șansele de precipitații sunt de 59%. Există, de asemenea, șanse de peste 40% să aibă loc furtuni cu descărcări electrice. Temperaturile vor fi cuprinse între 16 și 23 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 7 octombrie 2020 în Brașov

Ploile vor caracteriza și vremea din Brașov, unde există 60% șanse de precipitații. Vântul va sufla cu 11 km/h, iar temperaturile vor fi cuprinse între 12 și 23 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 7 octombrie 2020 în Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca va ploua toată ziua, iar maxima va fi de 20 de grade Celsius. Există 40% șanse să aibă loc furtuni cu descărcări electrice, iar minima va fi de 12 grade.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: