Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 8 aprilie 2021. Informare meteorologică de ninsoare, vânt și vreme deosebit de rece

Prognoza meteo ANM 8 aprilie 2021. Informare meteorologică de ninsoare, vânt și vreme deosebit de rece

Prognoza meteo ANM 8 aprilie 2021

Prognoza meteo 8 aprilie 2021. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în ziua aceasta, iar veștile nu sunt deloc bune.

Prognoza meteo 8 aprilie 2021. Cum va fi vremea în București

În București, ziua de joi va fi una plină de nori, cu maxima de 11 °C și o minimă de – 3 °C. Șansele de precipitații sunt de 25 % și vântul va sufla slab cu 13 km/h.

Prognoza meteo 8 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Constanța

În Constanța este anunțată o aversă trecătoare pentru ziua de joi, șansele de precipitații fiind de 55 %. Maxima zilei se va situa în preajma valorii de 10 °C și minima înregistrată va fi de 3 °C, dar temperatura resimțită va fi de – 1 grad Celsius. Vântul va sufla cu rafale de până la 19 km/h.

Prognoza meteo 8 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Iași

În Iași nu va fi atât de frig ca în ziua precedentă, când au avut loc averse de ploaie sau ninsoare și se va înregistra o maximă de 10 °C. Minima va fi de -1 grad și temperatura resimțită de fapt va fi de – 3 °C. Vântul va sufla cu 19 km/h.

Prognoza meteo 8 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Brașov

În Brașov vor avea loc câteva averse de ploaie sau ninsoare. Șansele de precipitații sunt de 55 % și maxima înregistrată va fi de 4 °C. Minima va fi de – 4 °C și sunt 58 % șanse de precipitații.

Prognoza meteo 8 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Cluj

În Cluj va ploua sau va ninge șansele de precipitații fiind de peste 56 %. Maxima zilei de joi va fi de 9 °C în timp ce minima din termometre va fi de – 2 °C.

Informare ANM de vreme rea. Zonele afectate

Administrația Națională de Meteorologie a transmis o informare meteo  de vreme deosebit de rece, ninsori și vânt puternic, care este valabil până joi, la ora 10.00.

Va ninge, iar vântul va spulbera zăpada, și vremea se va menține deosebit de rece până la finalul intervalului menționat.

„INFORMARE METEOROLOGICĂ

Interval de valabilitate: 06 aprilie, ora 21:00 – 08 aprilie, ora 10:00

Fenomene vizate: precipitații moderate cantitativ, predominant ninsori; intensificări ale vântului, vreme deosebit de rece;

Începând din noaptea de marți spre miercuri (6/7 aprilie), în sud-vestul, centrul și nord-estul ţării, precum și în zonele montane și deluroase, vor predomina precipitațiile sub formă de ninsoare, pe alocuri moderate cantitativ (15…20 l/mp). Se va depune strat de zăpadă, local consistent îndeosebi la munte.

Temporar, vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar la munte peste 70 km/h, spulberând zăpada.Vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă în toată țara, cu temperaturi minime preponderent negative. Până sâmbătă (10 aprilie) vremea se va menține deosebit de rece, iar în cursul nopților și al dimineților local se va produce brumă”, a transmis ANM.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: