Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 8 mai. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – vremea se încălzește

Prognoza meteo ANM 8 mai. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – vremea se încălzește

Prognoza meteo ANM 8 mai. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – vremea se încălzește

Ziua de vineri, 8 mai, ne așteaptă cu temperaturi în creștere. Meteorologii au anunțat că vremea se încălzește în mare parte a țării, iar temperaturile vor depăși 20 de grade prin sudul și vestul țării.

Vremea în București, conform ANM

Vremea se încălzește în Capitală vineri, 8 mai. Atmosfera va fi destul de liniștită și se face mai cald decât în ziua precedentă. Vom avea parte de o maximă de 19-20 de grade C și de o minimă de 8. Temperaturilor vor fi în creștere și-n zilele următoare, ajungând la valori normale pentru luna mai.

Vremea în Cluj

Potrivit ANM, la Cluj ne așteaptă vreme relativ plăcută, deși valorile sunt mai scăzute decât cele așteptate în această perioadă a anului. Maxima zilei va fi de 15 grade C.

Vremea în Iași

La Iași avem parte de temperaturi modeste, atmosfera destul de agitată și soare cu nori. Deși startul dimineții promite, spre după-amiază se întorc norii. Nu sunt condiții de ploaie, însă. Maxima zilei va fi de 14-15 grade C.

Vremea în Brașov

La munte, aerul rece persistă și pe crestele montane înalte încă vor mai fi ninsori și lapoviță. Gradele vor mai urca totuși în termometre pe timpul zilei și ne așteptăm la temperaturi relativ plăcute. Maxima zilei de 8 mai va fi de 11-12 grade C. În mare parte a zilei, cerul va rămâne înnorat.

Vremea în Constanța

Vremea se îndreaptă și la malul Mării Negre, deși temperaturile rămân deocamdată sub nivelul perioadei. Dimineața, cerul va fi parțial noros, însă spre amiază se risipesc. Maxima zilei va fi de 17-18 grade C. Veste bună! La sfârșitul acestei săptămâni, temperaturile vor crește nesperat de mult, ajungând al valori normale ale lunii mai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: