Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București vineri 8 mai. ANM anunță o creștere a temperaturilor

Vremea în București vineri 8 mai. ANM anunță o creștere a temperaturilor

GALERIE FOTO (2) Vremea în București vineri 8 mai. ANM anunță o creștere a temperaturilor

Gata cu ploile! Pe 8 mai vremea în Capitală se mai îmblânzește și revine la temperaturile așteptate în această perioadă a lunii mai. Maxima zilei va fi de 20 de grade, în timp ce minima va fi de 8. Vântul va bate în rafale cu viteze de 9 m/s din NW.

Prognoza meteo anm de azi 8 mai în București

Vremea în București reveni la temperaturi plăcute. După câteva zile cu vreme capricioase și cu ploi slabe, soarele își face țanțoș apariția. 8 mai se anunță a fi o zi călduroasă, fără șanse de ploaie. Vremea bună se va menține și-n următoarele zile, sfârșitul de săptămână fiind unul foarte călduros. Gradele vor urca serios în termometre și vor ajunge chiar și la 25 de grade C.

Vremea pe ore în București conform ANM

Soarele se va chinui să răzbată la primele orele ale zilei, însă o va face. Potrivit ANM, ne așteaptă temperaturi între 11 și 14 grade C la primele ore ale zilei, însă spre după-amiază vremea se încălzește serios. Vom avea parte de 19 grade C spre orele amiezei, iar vremea bună se va resimți din plin. Soarele își va face, categoric, treaba, iar norii nu vor avea încotro.

Vremea pe ore în București conform ANM
Vremea pe ore în București conform ANM

Spre seară, cerul va fi parțial noros, însă nu sunt așteptate ploi în această seară. De altfel, temperaturile vor fi în creștere, iar în zilele următoare ne așteaptă vreme și mai caldă. Acest sfârșit de săptămână vine la pachet cu temperaturi cuprinse între 22 și 25 de grade C, temperaturi așteptate în această perioadă a lunii mai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: